Открийте ни и в

Общество

Награденият със „Сребърна раковина“ сериал „Мистериите на Лисабон“ – по Bulgaria ON AIR

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Bulgaria ON AIR пуска в ефир наградената теленовела със „Сребърна раковина“ „Мистериите на Лисабон“ – от 28 ноември, всеки делник в 19,50 часа.

Сериалът, печелил одобрението на критиците многократно, е базиран на книгата на Камило Кащело Бранко. Историческата драма от 2010 г. проследява премеждията на 14-годишното сираче Педро де Силва. Момчето учи и живее в католическо училище и единствен сред съучениците си няма минало. Отец Диниш се опитва да му помогне да разбере повече за себе си. Разбира, че майка му е красивата аристократка Анжела, която на времето избира да се омъжи за граф вместо за бащата му. Историята в сериала проследява цялата мрежа от лъжи и потайности в живота на момчето.

Режисьор на „Мистериите на Лисабон“ (Misterios de Lisboa) е Раул Руиз. В ролите: Адриано Луз, Леа Сейду, Мария Жоау Бащуш, Рикарду Перейра.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо