Открийте ни и в

Събития

На 07 март в литературната си поредица SOHO представя забавните небивалици на Драго Симеонов

MIKA

публикувано

на

Точно преди година под зеления покрив Драго дебютира в SoReadable с рапърски изпълния, за да изясни фундаменталния въпрос за липсващото звено в българския рап. И тъй като останаха няколко тъмни петна, тази пролет отново ще се доизяснява.

Непосредствено ден преди празника на майката, ще имате възможността да чуете на живо неноминираният за нито една хип-хоп награда, носителят на нула отличия в областта на литературата – Dr.Go. За него публиката ентусиазирано споделя „Кой точно беше този, ако може да ни припомните, а собствената му майка не пести похвалите си: „Ама добре е горе-долу“

Чуйте неговите най-нови хип-хоп мелодрами и усетете силата на мерената реч, когато е използвана за нещо по-различно от реклама по моловете и продуктовo позициониране в прайм тайма на родната телевизия.

Вход свободен, водещ към етажа под звездите.

Линк към Facebook събитието: https://goo.gl/jOmEvc

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо