Открийте ни и в

Събития

На 21 и 28 март SOHO представя първите две събития от поредицата SoDIGITAL – дискусия за дигиталното в работата

MIKA

публикувано

на

SoDIGITAL е серия от дискусии и работилници на тема работа от разстояние и техники за справяне с извънредни ситуации – неизбежна част от ежедневието на дигиталните номади. Част от професионалната платформа на SOHO, тези събития се водят в уютна обстановка от професионалисти с доказан успешен опит.

На 21 март SOHO ви кани на първата от серия дискусии за дигиталното в работата, живота и света. Лекторът, Александра Николова от консултанска агенция Everhood, занимаваща се с digital marketing ще разкаже за това дали има разлика между дигиталния номадизъм (digital nomadism) и работата, независеща от мястото, на което се намирате (location independent work).

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“201″]Александра Николова[/media-credit]

На това събитие предстои да разберете разликата между двете понятия и къде се припокриват. Алекс ще сподели какви професии могат да се практикуват от разстояние и докато пътувате, допълвайки с практически съвети как може да започнете подобен стил на живот. Ще разкрие и разнообразни източници на информация и примери за дигитални номади и техните блогове.

На 28 март е втората лекция на тема умения и инструменти за работа като дигитален номад. Ще разберете какви умения са необходими, за да въведете още повече иновации във всекидневието си. Ще се запознаете с инструменти, които може да използвате за работа, пътуване, комуникация и всичко необходимо на човек, който пътува постоянно или работи от различни места.

Следващите събития от серията дискусии и работилници SoDIGITAL са: 11.04 – SoDIGITAL: How to define which social media channels to use В първата работилница от серията SoDIGITAL ще разберете какви методи и кои социални мрежи да използвате и трябва ли да имате акаунти навсякъде. Линк към събитието: https://goo.gl/WgHRgX 18.04 – SoDIGITAL: How to manage your social media channels better В следващата работилница на тема “социални мрежи”, ще разберете как да действате за по-добро присъствие на бизнеса и бранда ви в социалните мрежи и как да развивате аудиторията си там.

Линк към събитието: https://goo.gl/4FsTXu

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Lifestyleпреди 4 седмици

Anew Platinum Instant Eye – Революционна грижа за кожата с мигновен лифтинг ефект и трайност през целия ден

Театър и постановкипреди 4 седмици

Програмата от представления на театрална група МЕТЕОР за месец НОЕМВРИ 2018

Lifestyleпреди 4 седмици

Седем световни имена в дизайна пристигат за фестивал през ноември

Културапреди 4 седмици

Предстои премиера на „Когато капят кестените” от Стефан Коспартов

Lifestyleпреди 4 седмици

Cannes Lions отново в България с програмата SEE IT BE IT

EDMпреди 4 седмици

Десет години Хелоуин с Yalta Club и специалното участние на Cadenza Vagabundos

Музикапреди 4 седмици

Роджър Уотърс представя нова адаптация на творбата от Стравински – „Историята на войника“

Tехнологиипреди 4 седмици

Phoenix Point ще бъде представена за първи път пред българска публика

Обществопреди 4 седмици

Задава се първата Софийска нощ на игрите

Класическапреди 4 седмици

Strauss Capelle Vienna идват в състав от 35 човека

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо