Открийте ни и в

Tехнологии

Неработещи телефони се „превърнаха“ в смартфони за десет късметлии в кампанията „Смартфони за смет“

MIKA

публикувано

на

Над 300 души донесоха неработещите си телефони в „Магазина на времето“ на Мтел, за да участват в кампанията „Смартфони за смет“ от 30-и септември до 9-и октомври. В този период всеки можеше да върне телефон за рециклиране и да участва в томбола за 10 смартфона Samsung Galaxy A5.

Сборен пункт за неработещите телефони беше „Магазинът на времето“ на Мтел до метростанция „Сердика“ в София. Той беше създаден от телекома по повод 20 години от първия разговор в мрежата на Мтел и като спомен за историята на мобилните комуникации у нас.

Най-много от върнатите устройства са Nokia, Siemens и Sony Ericsson. Участниците в кампанията са върнали също неработещи телефони Motorola, Alcatel, Kyocera, Samsung, Vodafone, Sagem, LG, ZTE и HTC. Не липсват и по-малко популярни модели, като Trium, Gospell и PriVileg.

„Магазинът на времето“ беше посетен от над 5000 души, които участваха в различни игри с награди – за най-бързо писане на SMS на стар мобилен телефон, за най-добър играч на популярната игра “Snake” на Nokia и други. Посетителите успяха да видят и някои от емблематичните за средата на 90-те мобилни телефони, както и едни от най-запомнящите се мобилни услуги и продукти от онова време.

[media-credit name=“Биляна Дражева и Александър Бонев от екипа „Корпоративни комуникации“ на Мтел, изтеглиха в томбола 10-мата късметлии, които ще получат нови Samsung Galaxy A5 смартфони.“ align=“aligncenter“ width=“1024″]Bilyana Drazheva i Alexander Bonev iztegliha 10-mata kasmetlii[/media-credit]

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо