Открийте ни и в

Събития

Новата поредица „Най-ужасните в света” представя най-екстремните кадри, заснети с камера

MIKA

публикувано

на

Discovery Channel споделя със зрителите най-екстремните кадри, улавяни някога от видео камера, в новата поредица „Най-ужасните в света” на 5-и юни от 22:00 ч.  Предаването се фокусира върху четири теми, сред които най-потресаващите в света инциденти. „Най-ужасните в света” представя истински житейски разкази на хора, които са били изправени лице в лице със смъртта, но са оживели.

Поредицата дава възможност на зрителите да научат повече за най-тежките бури в света, включително за тази, срутила музикална сцена, както и за ураган, ударил семейна лодка. „Най-ужасните в света” ще запознае любопитните с най-страховитите пътувания в света. Епизодите включват смразяващи разкази, включително историята на мъж, който е останал блокиран на потънала лодка в продължение на 60 часа, катастрофа с високоскоростни мотоциклети, заснета от камера, поставена на главата на мъж, който е бил изхвърлен през борда. Поредицата ще представи и кадри от най-ужасните бедствия в света, включително внезапни наводнения, летищни торнада и нападения от акули.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо