Открийте ни и в

Телевизия

Новата поредица на TLC „Невъзможна диагноза” разкрива изумителни медицински истории от 1-ви октомври

MIKA

публикувано

на

В новата поредица на TLC „Невъзможна диагноза“ ще видим как лекарите често поемат ролята на медицински детективи. Понякога случаите са толкова заплетени и странни, че затрудняват дори най-талантливите специалисти. Зрителите ще се запознаят с трудния процес на поставяне на диагнозата, когато лекарите трябва да нарушат правилата и да измислят нови методи, за да разрешат най-странните случаи в своята практика. Ще се срещнем с реални специалисти, които обясняват как са били на път да не успеят с разплитането на мистерии, свързани с живота или смъртта от 1-ви октомври, четвъртък, от 22:00 ч., по TLC.

Посредством интервюта и драматични разкази от първо лице зрителите ще станат свидетели на ужасяващите истории на обикновени хора със странни симптоми и мистериозни болести. Това, което ще последва е състезание с времето, в което гениални лекари отказват да се предадат при изследването на медицинските загадки, за да върнат здравето на пациентите си.

В новата поредица лекарите са озадачени от поведението на млада успешна бизнес дама, която се държи сякаш е обсебена от демони, DJ в нощен клуб със симптоми на алкохолизъм въпреки че е въздържател, и млад лекар със странни признаци на обезсилване, на които никой негов колега не може да постави диагноза.

Всички тези случаи са невероятни и истински, но дали подлежат на разгадаване? Зрителите ще разберат това в епизодите на „Невъзможна диагноза”, от 1-ви октомври, четвъртък, от 22:00 ч., по TLC.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“537″]TLC_s_Premiera_na_Nevyzmojna_Diagnoza_ot_1-vi_Oktomvri_Photo (1)[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 14 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 14 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 14 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 14 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди един ден

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди един ден

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди един ден

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди един ден

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо