Открийте ни и в

Телевизия

Новата поредица на TLC „Сватовницата-ясновидка“ представя нестандартни начини за намиране на сродна душа

MIKA

публикувано

на

В новата поредица „Сватовницата-ясновидка“ ще се запознаем с Дебора Греъм – ясновидка, помагаща на хората да намерят истинската любов на живота си. За разлика от обичайните сватовници, Дебора има специална дарба, която й помага да свърже хората на ментално ниво с истинската им сродна душа. Тя проучва душите на хората, за да намери нещо повече от повърхностна връзка, като търси подсъзнателна близост, която ще им гарантира вечна взаимна любов. Тази необикновена поредица за търсенето на сродна душа започва по TLC от 10-и октомври, събота, от 22:00 ч.

Всяка седмица при Дебора идва различен клиент, който търси любов и иска да се консултира с нея. Тя преглежда своята „база данни за срещи“, организира събития за необвързани и дори лично се отправя на лов за идеални половинки за клиентите си. Балансирането между задълженията на ясновидка, майка, съпруга и добър приятел може да бъде доста трудно, но семейството и приятелите на Дебора знаят, че дарбата й винаги е в действие. Вижте успехите и провалите на Дебора, която търси истинската любов за своите клиенти в „Сватовницата-ясновидка“ от 10-и октомври по TLC.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]TLC[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]33000_ep111_006.jpg[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо