Открийте ни и в

Lifestyle

Нова благотворителна гривна ще помогне за стартирането на национална телефонна линия за помощ на жертви на домашно насилие

MIKA

публикувано

на

Кампанията на Avon „Говори открито срещу домашното насилие“ продължава да набира средства за стартирането на денонощна национална телефонна линия, предлагаща професионална помощ за жертвите на домашно насилие у нас. С гривната „Нови възможности за жените“ – допълнение в синьото благотворително портфолио на Avon – компанията се бори да промени жестоката действителност на терор, която засяга всяка 4-та българка (по данни на „Алианс за защита от насилие, основано на пола“).

Новото елегантно бижу на Компанията за жени влиза в продажба дни преди 8-ми март, за да привлече вниманието на цялото общество към един от най-сериозните проблеми, засягащ жените в нашето съвремие, като в същото време вдъхне кураж на хилядите дами, които ежедневно се сблъскват с насилието в собствения си дом.  Гривната „Нови възможности за жените“, както и останалите продукти от серията, ще се предлагат целогодишно в брошурите на Avon, като 100% от печалбата от всеки продаден артикул се заделят за осигуряването на постоянен достъп на пострадалите от цялата страна до професионална помощ.

Основна задача за кампанията „Говори открито“ е да помогне на жертвите да излязат от жестокия кръг на насилието и да потърсят нови възможности, с които ще се чувстват по-щастливи и успешни. За тази цел Avon работи тясно със своя НПО партньор „Алианс за защита от насилие, основано на пола“ и от март до края на 2016 година ще осигурява на пострадалите жени консултации от психолози, юристи и социални работници в кризисния център за жертви на насилие в Димитровград. Всичко това е възможно благодарение на средствата, дарени от кампанията в края на 2014 г., с които вече беше осигурено част от обзавеждането на центъра.

Компанията призовава всеки да помогне с покупка на благотворителен продукт. Гривната „Нови възможности за жените“ може да бъде поръчана на Avon представител или онлайн на WWW.AVON.BG от 3-ти март.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Музикапреди 4 седмици

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Lifestyleпреди 4 седмици

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Lifestyleпреди 4 седмици

OSMOSIS България бе отличена с приз „Зелена иновация“

Tехнологиипреди 4 седмици

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Tехнологиипреди 4 седмици

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Lifestyleпреди 4 седмици

ГЕНИАЛНИТЕ СНИМКИ В НОВИЯ КАЛЕНДАР НА LAVAZZA ЗА 2020 СА ДЕЛО НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯ ПРОВОКАТИВЕН ФОТОГРАФ ДЕЙВИД ЛАШАПЕЛ

Културапреди 4 седмици

Седемгодишна авторка дарява приходите от първата си книга за бездомните кучета

Музикапреди 4 седмици

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо