Открийте ни и в

Lifestyle

Нова видеорубрика на Tialoto.bg започва със съвети от коафьора Аврам Големечков

MIKA

публикувано

на

Доказани професионалисти в различни сфери на красотата ще подвидгнат завесата над своя занаят в серия от видеоматериали в новата рубрика на сайта Tialoto.bg – „Месец на…“. Полезни съвети, информация за актуални тенденции и атрактивни демонстрации са само част от съдържанието на видеата, които ще бъдат интересни, но най-вече полезни за младите и активни читатели на Tialoto.bg. Всеки месец ще бъде посветен на отделен специалист, като през декември екипът на сайта ще влезе в студиото на професионалист по красива и здрава коса.

Рубриката открива известният коафьор Аврам Големечков. До края на декември в рамките на няколко видеа той ще представи тънкостите на грижата за косата, включително съвети за мъжки и женски прически спрямо формата на лицето, методи за проверка на здравето на скалпа, атрактивни демонстрации на цветове и много други. Първото видео вижте тук  >>

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо