Открийте ни и в

Музика

Новите звезди на Монте Мюзик с дебютен сингъл

MIKA

публикувано

на

Чаровните близначки Алекс & Влади дебютират с песента “Двойна игра”, съобщават от лейбъла Монте Мюзик, който ги привлече към каталога си през септември тази година. Звездата на талантливите момичета изгря в  миналогодишното издание на риалити формата “X-Factor” и от тогава почти нищо не се чуваше за тях. Оказва се, че това е период на сериозна музикална и професионална подготовка за 19-годишните певици. През лятото Алекс & Влади започват преговори с Монте Мюзик, които водят до подписване на договор, а Графа лично се заема с композирането на първата им песен. Вдъхновен от необикновената връзка между сестрите, той избира заглавието “Двойна игра”, а проектът допада и на артиста на лейбъла VenZy, който приема да се включи в него като гост-звезда. Текстът на песента е на Графа и Илия Григоров, а видеото е реализирано от режисьора Васил Стефанов.

Алекс & Влади са привлечени от музикалното изкуство от ранна детска възраст – още в началното училище пеят в хор, а по-късно решават да посветят живота си на музиката и кандидатстват в музикалното училище. Първоначално родителите им се противопоставят на идеята децата им да нямат “сериозна” професия, но в последствие с отдадеността си към пеенето и професионалното си отношение към музиката, близначките печелят подкрепата им. Щастието им се усмихва, когато са селектирани за финалисти в X-Factor. Тогава момичетата още не били сигурни, че искат кариерата им да е съвместна. Начинът, по който ги приема публиката ги убеждава, че заедно са по-силни,  двете се допълват, помагат си и знаят, че винаги има на кой да разчитат. През последната година Алекс & Влади са изцяло отдадени на музиката, репетират ежедневно върху обща музикална програма, която включва любимите им кавъри, интерпретирани от нежните им гласове и акомпанимент на китара. След излизането на дебютния им сингъл “Двойна игра” Алекс § Влади вече имат собствена песен в репертоара си. От музикалния им лейбъл Монте Мюзик са много доволни от работата си с момичетата и вече работят върху следващата им песен.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо