Открийте ни и в

Tехнологии

Новият двоен Смарт+ пакет от blizoo дава над 100 ТВ канала и до 100 Mpbs интернет само за 10 лева месечно

MIKA

публикувано

на

 Над 100 телевизионни канала и до 100 Mpbs интернет само за 10 лева месечно ще получат клиентите на blizoo с новия промоционален Двоен Смарт пакет+100 Mbps от 1-ви март, 2016 година. Той е част от обновеното портфолио с пакетни предложения на компанията, които дават още повече възможности на клиентите да изберат най-изгодната за тях оферта.

Цените на всички двойни пакети с домашен интернет и телевизия, както и тройни пакети с включени телефонни разговори, ще са на промоционална цена от съответно 10 и 15 лв. на месец, до 31-ви май. Промоционалната оферта на фиксирания оператор, който беше придобит от Мтел през есента на 2015 г., ще бъде валидна за първите шест месеца при подписване на двугодишен договор.

Всички нови клиенти на компанията ще могат да се възползват от новите предложения. За удобство на клиентите новите атрактивни оферти ще се предлагат както в магазините на blizoo, така и в тези на Мтел.

След изтичане на промоционалния период цената на Двоен Смарт пакет+100 Mbps ще бъде 24,99 лв. на месец. За цени и повече информация за останалите пакетни предложения на blizoo можете да посетите www.blizoo.bg или да се обадите на тел. 0700 43 700 или на *88.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо