Открийте ни и в

Телевизия

Новият четвърти сезон на „Ликвидаторът“ по Discovery Channel ще изненада зрителите с най-рискованите сделки досега

MIKA

публикувано

на

Кралят на ликвидаторите Джеф Шуорц се завръща по Discovery Channel за нов четвърти сезон на „Ликвидаторът“ – поредицата, наситена с напрежение, пазарене, купуване и продаване. В новите епизоди умелият търговец рискува повече от всякога като се опитва да види докъде може да стигне бизнесът му. Шуорц се впуска в сделки, в които няма опит и които не привличат голям интерес сред останалите ликвидатори. Най-необичайните му покупки включват значителен брой бонгове, танцови аксесоари и скъпо оборудване за фитнес салони. Джим прави още една рискована стъпка. излизайки на международната сцена. След като получава товар с прогнили мебели, той пътува чак до Индонезия, за да си върне парите. Още един високоскоростен, непредвидим и забавен сезон с „Ликвидаторът“ започва на 14-и януари, 21:00 ч. по Discovery Channel.

Jeff Schwarz, the Liquidator, outside his warehouse in Burnaby, BC

Джеф Шуорц сам си проправя път до върха в бизнеса с изкупуване на стоки. Той става собственик на “Direct Liquidation“ – една от най-големите ликвидационни къщи западно от Скалистите планини в Северна Америка. Днес Шуорц притежава над 2 787 кв. метра складови площи, пълни с различни необичайни стоки за бита и артефакти, които в даден момент увеличават състоянието му. Неговата мисия е да купува на възможно най-ниската цена, да продава на най-високата и да кара нещата да се случват по установения от него план. Въоръжен с два мобилни телефона, портфейл, пълен с пари и изключително умели техники по време на преговори, Джеф работи седем дни в седмицата, за да направи най-добрата сделка.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1019″]The Liquidator 3 - ep 3008[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо