Открийте ни и в

Телевизия

Новият четвърти сезон на „Ликвидаторът“ по Discovery Channel ще изненада зрителите с най-рискованите сделки досега

MIKA

публикувано

на

Кралят на ликвидаторите Джеф Шуорц се завръща по Discovery Channel за нов четвърти сезон на „Ликвидаторът“ – поредицата, наситена с напрежение, пазарене, купуване и продаване. В новите епизоди умелият търговец рискува повече от всякога като се опитва да види докъде може да стигне бизнесът му. Шуорц се впуска в сделки, в които няма опит и които не привличат голям интерес сред останалите ликвидатори. Най-необичайните му покупки включват значителен брой бонгове, танцови аксесоари и скъпо оборудване за фитнес салони. Джим прави още една рискована стъпка. излизайки на международната сцена. След като получава товар с прогнили мебели, той пътува чак до Индонезия, за да си върне парите. Още един високоскоростен, непредвидим и забавен сезон с „Ликвидаторът“ започва на 14-и януари, 21:00 ч. по Discovery Channel.

Jeff Schwarz, the Liquidator, outside his warehouse in Burnaby, BC

Джеф Шуорц сам си проправя път до върха в бизнеса с изкупуване на стоки. Той става собственик на “Direct Liquidation“ – една от най-големите ликвидационни къщи западно от Скалистите планини в Северна Америка. Днес Шуорц притежава над 2 787 кв. метра складови площи, пълни с различни необичайни стоки за бита и артефакти, които в даден момент увеличават състоянието му. Неговата мисия е да купува на възможно най-ниската цена, да продава на най-високата и да кара нещата да се случват по установения от него план. Въоръжен с два мобилни телефона, портфейл, пълен с пари и изключително умели техники по време на преговори, Джеф работи седем дни в седмицата, за да направи най-добрата сделка.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1019″]The Liquidator 3 - ep 3008[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Apollonia

Кино

FunBox UHD вече е достъпен в мрежата на NetWorx

MIKA

публикувано

на

от

Вълнуващият развлекателен канал FunBox UHD, част от мрежата на SPI International, вече е част от портфолиото на телекомуникационния оператор NetWorx. Така, чрез серия стратегически партньорства, глобалната медийна компанията продължава да разширява присъствието си в България. Абонатите на NetWorx вече ще могат да се насладят на богатата гама от лайфстайл съдържание, което FunBox UHD предлага в невероятно качество, включително концерти, забавни предавания, документални филми, свързани с култура, пътувания, изкуство, музика и др.

„Радваме се, че един от най-уникалните ни канали – FunBox UHD, вече е достъпен за абонатите на NetWorx. SPI е един от най-големите агрегатори за естествено съдържание с Ultra HD качество в света, а FunBox UHD е доказателство именно за това и  предлага завладяващи емоции, каза Мурат Муратоглу, ръководител на дистрибуцията в SPI International. – FunBox UHD предоставя на зрителите вълнуващо и интерактивно преживяване, благодарение на което те могат да изследват чудесата на нашия свят чрез зашеметяваща картина и разнообразна програма“, споделя Муратоглу.

„Добавяйки Funbox UHD, ние надграждаме дългогодишното си сътрудничество с NetWorx. Компанията споделя страстта на всички нас в SPI да предоставяме на зрителите разнообразие от актуално и интересно съдържание с най-високо качество. Каналът FunBox UHD е чудесно допълнение към портфолиото на NetWorx и показва именно ангажираността както на SPI, така и на NetWorx в тази насока“, коментира Христо Пантелеев, Мениджър за регионално развитие на бизнеса в SPI International.

FunBox UHD е първият в света 4К телевизионен канал, който предлага премиум развлекателно и лайфстайл съдържание от най-добрите продуценти и дистрибутори в глобален мащаб.

Освен на FunBox UHD, абонатите на NetWorx с премиум пакет могат да се насладят на редица други програми от разнообразното портфолио на SPI International, включително филмовите канали FilmBox Extra, FilmBox Plus и FilmBox Arthouse, както и широк спектър от тематични канали като FightBox, Fast&FunBox, DocuBox, Gametoon, FashionBox и 360TuneBox.

Продължете понататък

Телевизия

Ваканция, изпълнена с магия – нови епизоди на „Островът на летния лагер“

MIKA

публикувано

на

от

Ваканцията е чудесно време, особено когато сте в добра компания. Героите от вълшебния лагер – Оскар и Таралежка знаят това най-добре. Приятелите преживяват заедно множество фантастични приключения, учат тайното изкуство на магията, решават мистерии и ходят на многобройни пътешествия. Всичко това, под зоркия поглед на добрите вещици-възпитателки.

„Островът на летния лагер“ е американска анимационна поредица, създадена от Джулия Пот и продуциранa от Cartoon Network Studios. Предаването разкрива приключенията на двамата най-добри приятели от Ню Джързи – Оскар и Таралежка, които прекарват първата си лятна ваканция на лагер, който на пръв поглед изглежда съвсем обикновен. Реалността обаче се оказва изненадваща за героите – мястото на което са попаднали е изпълнено с магия, възпитателките са вещици тийнейджърки, а в горите може да срещнете елфи, дружелюбни чудовища, йетита и сладки извънземни.

Какво могат да очакват зрителите от втори сезон? Таралежка ще получи своя първи индивидуален урок по магия с вещицата Сузи. Оскар ще премине няколко терапевтични сесии, които ще му помогнат да открие многобройните си позитивни качества. В друг епизод, героите заподозряват, че Луси членува в тайно общество, заради странното ѝ поведение. Ситуацията в летния лагер леко ще се усложни, когато част от героите използват магия, за да получат предимство пред другите и да спечелят значката „Грижа за еднорозите“. Гледайте, за да видите какво ще стане.

Началото на новите епизоди от поредицата „Островът на летния лагер“ ще бъде на 17 август и ще продължи всеки делник от 10:00 ч. по Cartoon Network.

Продължете понататък

Горещо