Открийте ни и в

Култура

Новото издание на #BooQuiz събира най-големите фенове на Хари Потър

MIKA

публикувано

на

Книгите за Хари Потър съпътстват детството на мнозина от нас. Доколко обаче феновете на младия магьосник познават света му? Издателство „Егмонт“ си поставя за цел да разбере това и заедно с Читалище.то и сайтовете „Аз чета“ и „Детски книги“ да отличи най-верните сред тях.

Срещата „Познаваш ли света на Хари Потър?“ на 18 февруари от 12,00 ч. в Читалище.то ще даде финал на тематичната онлайн викторина от поредицата #BooQuiz, обявена по време на Нощта на книгите за Хари Потър на 2 февруари 2017 г.

Ще разберем кои са най-добрите в специално създадената тема за Хари Потър в платформата QuizUp, като един от участвалите ще спечели изданието „Куидичът през вековете“. Най-добрият сред включилите се в тематичната викторина в Читалище.то ще се сдобият с двойни покани за Harry Potter Live In Concert. На място ще ги очакват и още специални изненади.

Ще създадем истинска Хари Потър атмосфера, ще се състезаваме във вдъхновени от поредицата игри, ще си задаваме някои от най-любопитните въпроси от викторината на живо, а всички желаещи ще могат да се снимат като магьосници.

Входът за събитието е свободен, а за да се включите в онлайн състезанието е нужно единствено да носите смартфон със себе си и да имате регистрация в QuizUp.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо