Открийте ни и в
Exit Festival

Знаменитости

Ново момиче…

Mira MC

публикувано

на

снимка: Wallippo

Само момиче може да накара Зоуи Дешанел да отсъства от сериала „Ново момиче“ – новородената ѝ дъщеря. Звездата стана майка през август и малко по-щастливата вест за нас е, че Меган Фокс ще я замества!!!

[media-credit name=“снимка: New Girl 2011″ align=“aligncenter“ width=“428″]zooey1[/media-credit]

Меган ще бъде буквално Новото момиче в хитовия сериал. Петият сезон ще започне през януари и ще бъде изпълнен с промени. Зоуи ще бъде заседател в оплетен съдебен процес, а Меган – сексапилен медицински представител, ще заеме стаята ѝ. Ролята е писана специално за звездата от „Трансформърс“. „Ненормално е толкова красива жена да бъде толкова забавна!“ казва Лиз Мериуедър – главния продуцент на шоуто.

[media-credit name=“снимка: Cosmopolitan“ align=“aligncenter“ width=“471″]fox cosmo[/media-credit]

Интересно е, че красавицата ще изпита необвързан статус, както в живота, така и на малкия екран. През август Меган подаде молба за развод. Мълвата твърди, че точно амбицията и постоянната заетост на актрисата е причина за разрива в десетилетната ѝ връзка с актьора Браян Грийн.

[media-credit name=“снимка: Hollywire“ align=“alignnone“ width=“650″]fox green[/media-credit]

Замяната на главен герой в „Двама мъже и половина“ е пример за успешна 180 градусова промяна. Безкрайният чар на Зоуи Дешанел ще ни липсва, и все пак, очакваме с нетърпение Меган Фокс, да внесе неустоимия си сексапил и да изведе сериала на друго ниво.

Продължете понататък

Горещо