Открийте ни и в

Tехнологии

Ново: Viber Secret Chats!

MIKA

публикувано

на

В следващите няколко дни Viber ще активира нова фукнционалност Secret Chats, която ще даде допълнителна сигурност и спокойствие на потребителите.

Mиналата пролет Viber представи криптирането от край до край за гласови и видео обаждания, но в някои ситуации, е нужна малко повече дискретност. Точно заради това, Viber създаде Secret Chats (Тайни чатове) –  разговори с елементи на допълнителна сигурност, върху които потребителите имат пълен контрол.

  

 С тази функционалност, всеки може да заложи време, за което дадено съобщение се появява в рамките на разговора, след което изчезва. Съобщенията в тайните чатове не могат да бъдат препращани или запазвани като снимка на екран в телефона и не се появяват като нотификация в чата. Едновременно с това цялата комуникация остава криптирана от край до край в рамките на Viber.

Всеки потребител може да води два паралелни разговора с даден човек или група по едно и също време – един обикновен чат и един таен чат. Тайният чат е индикиран с катинарче до името на разговора. Започването на таен чат в рамките на обикновен такъв няма да изтрие или замести обикновения чат, а ще се оформи като нов.

 Тайните чатове са друг начин, който потребителите на Viber могат да изберат за свободна и сигурна връзка. Целта на Viber е да разработва функционалности, които да предоставят на потребителите комуникация без ограничения и колебания.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 6 часа

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и декорация пролет/лято 2019

Класическапреди 4 седмици

BOND представят нови композиции на концерта си в София на 26 март!

Музикапреди 4 седмици

Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли

Културапреди 1 месец

Днес излиза новата книга на Франсис Фукуяма „Идентичност“

Музикапреди 1 месец

11 години след смъртта на Дими, Дара Екимова записа дует с него

Събитияпреди 1 месец

Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март (неделя)

Дръм и Баспреди 1 месец

HMSU presents: Hospitality Bulgaria 2019

Музикапреди 1 месец

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Обществопреди 1 месец

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Lifestyleпреди 1 месец

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Горещо