Открийте ни и в

Tехнологии

Нов монитор Philips с Quad HD картина

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, пуска нов 25-инчов монитор с AH-IPS LED матрица и  Quad HD резолюция. Това означава кристално ясни изображения на компактен екран. Мониторът съдържа 65% рециклирана пластмаса, а корпусът му е без PVC и бромиран забавител на пламъка (BFR), което го прави напълно екологичен продукт.

Quad HD на по-малък екран

Последните модели дисплеи Philips постигат удивително рязка и чиста Quad HD картина с резолюция 2560×1440 или 2560×1080 пиксела. Тайната на тези забележителни резултати се крие във високопроизводителния панел с изключителна гъстота на пикселите, която се допълва от входни интерфейси с висока пропускателна способност като DisplayPort, HDMI и Dual link DVI. Подобрената структура на усъвършенствания AH-IPS панел предлага върхово цветово възпроизвеждане, кратко време за реакция и ниска консумация на енергия в сравнение с други панел с широки зрителни ъгли.

Независимо от това дали потребителят се нуждае от информация с изключителни детайли за CAD-CAM работа или от живи цветове и ясна картина за 3D графични приложения, този висококачествени дисплей Philips ще осигури кристално ясни изображения, каквито търсят потребителите. Нещо повече, мониторът разполага с вградени стерео говорители за мултимедийни приложения и USB 3.0 за бърз трансфер на данни и зареждане на мобилни устройства. Всичко това в комбинация позволява на потребителите да бъдат още по-продуктивни.

Намалена умора на очите

Заради начинът, по който яркостта се контролира при екраните с LED подсветка, потребителите често стават жертва на трептене, което може да причини зрителна умора. Технологията Flicker-Free на Philips регулира яркостта и намалява премигването, за да предложи много по-комфортно зрително изживяване, дори за продължителни периоди от време.

Ултратънка рамка

Благодарение на своя панел – произведение на изкуството – дебелината на външната рамка на новия дисплей Philips е само 2.5 мм. В комбинация с вътрешната черна лента на матрицата от само 3.5 мм общата ширина на рамката е чувствително по-малка, което води до минимално разсейване и максимална наслада от работата с дисплея. Специално проектирана за използване в конфигурации с няколко дисплея и мозаечна подредба, напр. при игра, графичен дизайн и професионални приложения, ултратънката рамка дава усещане за използване на по-голям дисплей.

Приятел на потребителя и околната среда

Освен щадящия околната среда материал с висок дял на рециклираната пластмаса, дисплеят предлага още чудесни ергономични функции. Стойката Advanced SmartErgoBase позволява мониторът да бъде накланян почти до нивото на бюрото за по-удобни зрителни ъгли. Ниската височина между бюрото и рамката е идеална за потребители, които носят очила с бифокусни, трифокусни или прогресивни лещи, докато работят на компютъра. Това позволява на хората с различен ръст да използват монитора под предпочитания ъгъл и височина и в резултат намалява умората и напрежението.

Новият дисплей Philips ще бъде наличен от края на септември 2015 г. на цена от 799 лв. с ДДС.

Повече информация за LCD мониторите Philips: www.philips.com/monitors

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо