Открийте ни и в

Кино

Нов трейлър за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН

MIKA

публикувано

на

Вторият трейлър на едно от най-дългочаканите кино събития на годината вече е факт. Марвел отново не изневериха на себе си и в рамките на минута и половина поставят повече въпроси, отколкото отговори. От трейлъра на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, все пак можем да извлечем и пет неоспорими факта:

Първо, има нещо по-силно от ОТМЪСТИТЕЛИТЕ и това е Ултрон. Дори един от най-силните хора на планетата – Железният човек, който е неговият създател, не може да се справи с него. А творението му е напът да унищожи не само най-силните супергерои на Земята, но и цялото й население.

Второ, близнаците все още остават мистерия. Въпреки, че вече са излезли два трейлъра на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, все още не е ясно каква ще бъде ролята на Алената вещица и Куиксилвър. Феновете ги виждат за секунди, но дали те ще бъдат приятели на любимите супергерои или техни врагове, предстои да разберем този април.

Трето, ако се вгледаме внимателно може да видим и кадри от Уаканда. Maлката африканска държава е емблематична за Вселената на Марвел. Там се намират най-големите залежи на Vibranium – безценния материал, извлечен от метеорит, разбил се там. Този материал може да абсорбира, съхранява и пренасочва кинетична енергия. Не случайно от него е направен щитът на Капитан Америка. Но и не само – твърде вероятно е най-големият враг на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ – Ултрон също да е направен от Vibranium. Или поне отчасти.

Четвърто, яростта на Хълк става все по-голяма. Във втория трейлър на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН виждаме сблъсък между него и Железният човек. Но дали другите Отмъстители ще трябва да изберат на чия страна да застанат? И дали Тони Старк ще бъде единственият от тях, усетил гнева на Хълк?

И пето, Ултрон е тук, за да унищожи ОТМЪСТИТЕЛИТЕ отвътре. Фактът, че нямат физическата сила да го спрат, видимо ги съсипва. Но творението на Тони Старк предприема и още една тактика – психологическа атака, за да ги разедини. Дали бившите съюзници ще станат заклети врагове?

Дошъл ли е краят на най-обичаните супергерои или те ще намерят начин да победят Ултрон, зрителите ще трябва да почакат до април, за да разберат.

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН ще бъде в българските кина 3D, IMAX 3D и 4DX още на 24 април – седмица преди американската премиера на филма.

Актуална информация за филма можете да намерите на www.facebook.com/Avengers.bg.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо