Открийте ни и в

Кино

Нов трейлър на мащабната продукция „Алиса в Огледалния свят“

MIKA

публикувано

на

Вторият пълен трейлър на „Алиса в Огледалния свят“ навлиза още по-дълбоко в историята и неволите, сполетели Алиса, Шапкарят и другите фантастични герои на Луис Карол, и разкрива още от впечатляващия мащаб на новия филм.

Към вече познатите от „Алиса в Страната на чудесата“ герои се присъединява Рис Иванс в ролята на далеч по-консервативния баща на Шапкарят – Заник Хайтоп, който изисква и невъзможното от сина си. Саша Барон Коен е Времето – магическо създание, седнало на черния си трон в един замък на безвремието. С една човешка и една механична ръка, той е пазителят на Хроносферата – светеща и постоянно въртяща се сфера, която стои в камерата на Великия часовник, който захранва цялото време. Извадена от часовника, Хроносферата позволява на своя приносител да прекосява Океаните на Времето към миналото, каквито кадри най-нетърпеливите вече могат да видят в новия трейлър. Нов герой е и Уилкинс, дясната ръка на Времето, изигран от Мат Фогел. Уилкинс поддържа всички часовници в замъка на Времето и конструира машина на времето, с която преследва Алиса през Океаните.

Режисьорът Джеймс Бобин използва цели 12 практически декора, построени в известните студия„Шепъртън“, близо до Лондон. Най-големият декор е градът Витценд, чието изграждане отнема 16 седмици до достигането на внушителните размери от 70х30 м. Декорът съдържа в себе си 13 сгради, включително магазинът за шапки Хайтоп, магазин за часовници, сладкарница, няколко къщи и замък. В снимките на филма са използвани близо 30 000 м „син екран“, като най-много е използван за Замъка на Времето и Камерата на Великия часовник на Времето, който е с приблизителни размери 30х40 м. Близо 900 000 литра вода са използвани за морската буря, чийто мащаб е загатнат в трейлъра.

„АЛИСА В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ“ е изцяло ново приключение с незабравимите герои на Луис Карол с участието на Джони Деп, Ан Хатауей, Миа Вашиковска, Рис Иванс с Хелена Бонъм Картър и Саша Барон Коен и озвучаващите актьори Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тимъти Спол.

Филмът е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 май.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо