Открийте ни и в

Tехнологии

Номинирайте български сайтове за 2019 .eu Web Awards

Avatar

публикувано

на

София, 07 май 2019 г. – Номинациите за престижните европейски 2019 .eu Web Awards са отворени и всички български граждани могат да отличат своите любими сайтове. Ежегодните награди, организирани от EURid – организацията с нестопанска цел, която управлява домейна от най-високо ниво .eu, дават възможност на граждани и бизнес да получат признание на международно ниво за своето дигитално присъствие. 
Всеки може да номинира интернет страница с домейн разширение .ею или .eu, като използва формата за регистрация на webawards.eurid.eu. Номинациите ще продължат  до 1 август 2019 година. Веднъж одобрен за конкурсната фаза, всеки сайт може да набира поддръжници, които гласуват за него. 
Сайтовете са класирани в пет различни категории: Лидери, Изгряващи звезди, , Домът на .eu,Лауреати, По-добър свят. Номинирани могат да бъдат всякакви уебсайтове, независимо дали са на утвърдени компании, стартиращи фирми, организации със зелена инициатива, образователна институция или са лични блогове за развлечения. Трите най-популярни номинации от всяка категория ще бъдат финалистите на .eu Web Awards. 
Тазгодишните победители ще получат престижен награден пакет, включващ персонализиран видеоклип, създаден специално за тях, и двумесечен рекламен билборд на летището в Брюксел. 
 “ Чрез .eu web Awards ние подкрепяме притежателите на европейски домейни, независимо дали са малък бизнес или творци в сферата на изкуствата. Горещо приканваме всички български притежатели на сайтове с .eu и .ею разширение да изпробват късмета си и да участват в EURid WEB Awards.“, отбеляза г-н Джовани Сепия, мениджър външни отношения в EURid.  
През 2017 година българската компания Крина със своя сайт krina.eu бе отличена като един от петте победители. 
Финалистите ще бъдат обявени до 3 септември 2019 година, а победителите – на традиционната .eu Web Awards гала церемония в Брюксел на 20 ноември. 

За .eu и EURid 
Домейнът .eu е сред най-популярните домейни от най-високо ниво в света, свързвайки повече от 500 милиона човека от 31 държави в една обща Интернет идентичност. Повече от 3.7 млн. имена са били регистрирани откакто домейнът започна регистрация през 2006 г. Много фирми и марки използват .eu уебсайт като практично решение, за да изразят ясно своята европейска идентичност и своите бизнес амбиции. 
EURid е организацията с нестопанска цел, която управлява домейна от найвисоко ниво .euслед провеждане на тръжна процедура и назначаване от Европейската Комисия. Регистърът EURid работи с над 700 акредитирани регистратори и предлага обслужване на 24-те официални езици на ЕС. Като част от непрекъснатата всеотдайност към защита на данните, EURid е сертифициран според стандарта за сигурност ISO27001 от 2013 г. насам. EURid също така е сертифициран по Схемата на ЕС по управление на околната среда и одитиране (EMAS), с което регистърът заявява своята загриженост към околната среда. Седалището на EURid е в Брюксел (Белгия), а регионалните офиси се намират в Пиза (Италия), Прага (Чехия) и Стокхолм (Швеция).  
Повече информация можете да намерите на: http://www.eurid.eu  
https://webawards.eurid.eu/ 

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 5 дни

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 3 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо