Открийте ни и в

Музика

„Обратен ефект” стават герои от сагата Star Wars

MIKA

публикувано

на

Момчетата от бандата ще изпълняват ролите на Дарт Вейдър, Йода и двама щурмоваци. Изглеждащи досущ като любимите образи от сагата „Междузвездни войни”, четиримата музиканти от „Обратен ефект” ще излязат на сцената и ще изсвирят хитовете си на 9.12. вечерта, в рок бар Rock IT.

Поводът за атрактивната визия и странната хрумка е, че „Обратен ефект” ще са част от подгряващо рок шоу с вход свободен на дългоочакваната седма част от фантастичната сага „Междузвездни войни: Силата се пробужда”.  Star Wars герои се очаква да бъдат забелязани и сред феновете.

Най-атрактивните сред тях, както най-добрите имитатори на Чубака и на Арту-Диту, ще получат ценни сувенири, вдъхновени от фантастиката. Подарък ще има и за абсолютно всеки, който пристигне на партито с костюм или аксесоар на Star Wars. Специални изненади са подготвили и разпространителите на филма.

Като ревностен фен на фантастиката, ще присъства актьорът Георги Низамов, който ще поздрави феновете с емблематичната си песен „Дарт Вейдър Йода Думаше”. В игралната зала на рок бара пък е подготвен специален кът, където ще се провежда уъркшоп по схватки с джедайски мечове.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Obraten_Efekt[/media-credit]

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо