Открийте ни и в

Кино

Огънят ще гори вечно в последната част на ИГРИТЕ НА ГЛАДА

MIKA

публикувано

на

HG MJ part 2 BulgariaВъпреки че до премиерата на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ 2 остават месеци, своя дебют направи новият символ на революцията. Както и в предишните филми, горяща сойка-присмехулка разпалва искрата на ИГРИТЕ НА ГЛАДА. Новата емблема носи името „Помнете“ и проследява развитието на Катнис от смел символ на революцията до неудържим бунтовник. Във финалната фаза на своята трансформация сойката-присмехулка мощно разперва криле и разчупва рамката, която я ограничава до момента, на фона на ключови реплики от предишните филми. „Помнете кой е истинският враг“, съветва Хеймич. „Тази вечер обърнете оръжията си към Капитола“, призовава Катнис.

Последното заглавие от ИГРИТЕ НА ГЛАДА ще завладее кината и 4DX на 20 ноември и още от сега дава заявка за истински напрегната развръзка на поредицата под мотото „Огънят ще гори вечно!“. Изживяването на последната част от поредицата ще бъде по-специално, защото ще бъде и в IMAX 3D.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо