Открийте ни и в

Музика

ОСТАВА се завръщат в YALTA CLUB

MIKA

публикувано

на

На 12 март ОСТАВА ще се завърне в YALTA CLUB. След последния концерт на групата през 2008-а сега отново ще ги видим на сцената на клуба в интимната обстановка на Room 2. Ще чуем ОСТАВА в едно рокенрол пънкарско звучене със селекция от парчета, която ще ни изненада и презареди музикално.

Група като ОСТАВА няма нужда от представяне, защото историята говори, а песните им оживяват и звучат все по-силно след всеки техен лайв. Не ни трябва и списък с причини, за да бъдем на 12 март за тяхното завръщане в YALTA. Но със сигурност знаем, че ще това, което ще чуем ще се помни до следващата ни срещата с тях. А този лайв ще е специален, не само заради мясото, нито заради познатите парчета в един по-див и бутнарски аранжамимет, а заради факта, че ОСТАВАме заедно с истинката музика.

Капацитетът на клуба е ограничен, затова предварителното закупуване на билет е силно препоръчително. Цената е 10 лв., а билетите могат да се намерят в Yalta Club, OMV и всички каси на Eventim.bg. Вхосът на място ще бъде 15 лв.

Актуално информация за събитието може да следите в официалната Фейсбук страница.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо