Открийте ни и в

Lifestyle

Открийте Мумбай с Joon

MIKA

публикувано

на

Боливуд и неговите прожекторите, оживените улички, съчетаващи хилядолетна традиция и модерен живот, небостъргачи и рикши ви очакват. Посетете храма Мумбай Деви, посветен на хиндуистката богиня майка, откъдето град Мумбай получава своето име.

От 18 юни 2018 г., Air France ще повери полетите от Париж-Шарл де Гол до Мумбай на Joon. Новото попълнение на групата ще свърже двата града с ежедневен полет, изпълняван с Airbus A340.

В Мумбай или Париж, независимо дали имате връзка с полет на авиокомпания от групата на Air France-KLM или с някой от партньорите от SkyTeam, ще се възползвате от всички предимства на Air France.

Може да печелите и използвате Мили с програмата за лоялност Flying Blue. Бизнес клиентите, притежателите на карти Flying Blue Gold и Platinum имат достъп до салоните на Air France и могат да се възползват от услугата SkyPriority при проверките за сигурност, регистрация и качаването на борда.

Като резултат от споразумението между Air France-KLM и Jet Airways, клиентите ще се възползват от полети до 44 индийски дестинации.

Открийте едно ново преживяване по време на полет

Клиентите на бизнес, Premium икономична и икономична класи ще се възползват от новите салони на борда на самолет Airbus A340, оборудвани с последно поколение тъч-екрани, за да се насладят на някой от стотиците филми. Те ще имат безплатен достъп до YouJoon – система за стрийминг по време на полет на собствен смартфон, таблет или лаптоп. Развлекателната програма включва телевизионни сериали, уеб телевизия, музика и много други. Освен това, пътниците ще могат да наемат слушалки за виртуална реалност на борда, за да се насладят на завладяващо кино в небето.

Що се отнася до храната, Joon ще провокира вкусовите рецептори на своите клиенти в бизнес класата с разнообразие от храни – от предястието до десерта, включително сладки и пикантни закуски. В Premium икономична и икономичната класи ще се предлага основно меню и допълнителен кетъринг. В допълнение, клиентите ще могат да открият селекция от органични, натурални или гурме продукти, които ще се предлагат за продажба от екипажа на Joon – аперитиви, сладкиши, сладолед, хамбургери, сладки и пикантни закуски и др.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо