Открийте ни и в

Красота

Открийте силата на 5 ценни масла с новото олио за лице от Nutra Effects

MIKA

публикувано

на

Силата на природата и Avon отново обединяват усилия, за да се погрижат за кожата ни. Този път основните герои са пет ценни масла, събрани в един продукт – олио за лице Nutra Effects Miracle Glow. Новото попълнение в портфолиото на най-природната серия на Avon е специално създадено, за да отговори на нуждите ни за хидратирана, подхранена и здрава кожа.

Възстановяващото олио-еликсир придава на кожата по-здравословен и сияен външен вид само за 48 часа ,благодарение на петте различни масла. А в комбинация с витамин Е придава на кожата съвършен завършек. Коктейлът включва изключително полезни за кожата съставки, а именно – маслото от бабасу, което стимулира производството на колаген и масло от маракуя, което стимулира производството на еластин.

„Както знаем, след 25-годишна възраст производството на колаген намалява, а след 40 години напълно спира. За това е толкова важно да си го набавяме чрез използваната козметика“, споделя опита си Вероника Калчева, медицински козметик и посланик на Avon Nutra Effects.

Маслото от марула също е сред петте ценни съставки, заедно с маслото от зелено кафе. Благодарение на тяхната грижа кожата ни е естествено хидратирана и горещината и сухият въздух вече не са проблем за нашето лице. Петото масло е от ленено семе, което укрепва защитната бариера на кожата. То оказва силно антиоксидантно действие и повишава имунитета на кожата и организма. Благодарение на тази подхранваща бомба кожата ни е много по-блестяща, здрава и сияйна. Всички тези съставки заедно забавят процесите на отпускане и остаряване на кожата и я поддържат гладка и мека през целия ден.     

Съчетанието от 5 ценни масла дава на кожата нужните съставки, за да бъде тя перфектна.

Продуктът може да бъде поръчан на Представител или на www.avon.bg от 16 юни в брошура C09.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо