Открийте ни и в

Общество

Откриха изложба, посветена на детството в приемни семейства

MIKA

публикувано

на

Изложбата е организирана от Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ) и Мтел. Тя беше открита днес в мол „Галерия“ в Стара Загора, а фотографиите са дело на Радич Банев.

Изложбата, наречена „Детството в приемна грижа“ ще може да бъде разгледана от 20 декември до 10 януари. Тя пресъздава емоционални моменти от ежедневието на приемните семейства – както на родителите, така и на децата.

От началото на партньорството си с НАПГ Мтел подкрепя каузата с редица инициативи, като до момента телекомът е инвестирал под различни форми на финансиране над 240 000 лева. Компанията подпомага провеждането на ежегоден национален лагер за деца от приемна грижа, осигурява кариерно консултиране за по-възрастните младежи, както и ученически пособия за всички ученици.

След края на престоя си в Стара Загора, фотографиите ще бъдат изложени в Бургас.

????????????????????????????????????

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо