Открийте ни и в

Компании

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“отличена за най-добра дарителска програма в конкурса „Най-голям корпоративен дарител”

MIKA

публикувано

на

Кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ спечели отличието „Най-добра дарителска програма“ в конкурса „Най-голям корпоративен дарител” на Българския дарителски форум. Това е вторият приз в тази категория от престижния конкурс, като програмата беше отличена с награда и през 2013 г. Отличието беше връчено от победителите в категорията от предходната година на Аделина Павлова, бранд мениджър на Avon България.

Ние в Avon стоим зад кампанията вече 15 години, като тя не само продължава да бъде емоционално заредена, но и я надграждаме всяка година. В последните две години решихме да сменим фокуса, за да бъдем още по-полезни и в още по-голяма помощ на жените с рак на гърдата. Привлякохме и нов партньор, в лицето на вдъхновяващите дами от Фондация „Една от 8“, благодарение на които успяхме да се доближим до проблемите и да предоставим директна помощ на засегнати от болестта жени“, сподели Аделина Павлова. „Тази награда е признание и за усилията и отдадеността на нашите Представители, които са в сърцето на кампанията, техния ентусиазмът и всеотдайност я правят толкова успешна“, добави още г-жа Павлова.

През 2015 г. „От любов към живота“ цялостно промени курса на финансовата си подкрепа и започна да работи не само за превенция, но и в помощ на жените с рак на гърдата в България, като не само не загуби дългогодишните поддръжници на инициативата, но и привлече нови такива. Ефектът от това се измерва най-вече в сумата на набраното дарение в размер на 100 000 лв., връчено на новия партньор – Фондация „Една от 8“ в края на октомври 2015 г.

С дарената сума програмата осигури през 2016 г. безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата. Именно по този начин кампанията осигурява реална помощ за жените с рак на гърдата, има възможност да върне самочувствието на близо 4000 жени и да помогне на семейството и приятелите им да преминат през трудния процес на възстановяване. Всичко това става възможно благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които 15 години приемат като лична каузата и подкрепят битката срещу рака на гърдата с покупка на благотворителен продукт, а 100% от печалбата от всеки един от тях се дарява.

Кампанията „От любов към живота“ е носител на още една награда от БДФ, спечелена през 2012 г. в категорията „Най-прозрачна дарителска програма“. През годините инициативата е  отличавана с още 17 български и международни приза.

pobeditelite-v-konkursa-nai-goliam-korporativen-daritel

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 6 дни

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 3 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо