Открийте ни и в
Exit Festival

Lifestyle

Още по-добро edge изживяване с новия флагман Samsung Galaxy S6 Edge+

MIKA

публикувано

на

От няколко дни най-новият флагман на Samsung Galaxy S6 edge+ вече е достъпен и за българските потребители. Този впечатляващ телефон е голяма крачка напред, както по отношение на лекота на използване, така и във възможностите за споделяне.

Винаги е добре да се радваме на нещата, които ни правят уникални. Всъщност именно тези неща правят живота толкова пленително изживяване. Що се отнася до Samsung устройства, без съмнение най-открояващата се функция на Galaxy S6 edge e неговият извит екран. Този дизайн стана толкова популярен и иновативен, че с представянето на Galaxy S6 edge+ Samsung увеличи размера на екрана и добави нови функционалности към извивката.

При представянето му по-рано тази година Galaxy S6 edge+ бе обявен за шедьовър с изключителен дизайн и вълнуващи функционалности. Но всъщност потребителското изживяване е това, което отличава телефона и именно за него Samsung, като постоянен иноватор, поставя нови стандарти за това какво може да върши един смартфон и как потребителите могат да го използват.

Разбира се, S6 edge+ е по-голям от S6 edge, което означава, че потребителят разполага с по-голямо пространство, за да се наслади на вълнуващо мултимедийно изживяване. Нo това е само началото. Цял набор от нови функции спомагат за най-ползотворното използване на функционалността на извития екран и са достъпни само на Galaxy S6 edge+. Те дават на потребителите много нови възможности за комуникация и работа с устройството. На първо място потребителят на Galaxy S6 edge+ има достъп до любимите си приложения директно от дисплея на ръба през Apps edge функцията, както и до любимите си контакти чрез People edge.

Apps edge осигурява директен достъп до най-често използваните приложения, така че можете да стартирате всяко приложение направо от edge екрана. Функцията People edge позволява на потребителите лесно да се обадят, да изпратят съобщение или имейл на своите най-предпочитани контакти. Новите попълнения към People edge са функциите Handwriting, Emoticon и Poking.

Емотиконите са универсален език, който всички ние използваме при писането на съобщения. Дори само с едно единствено усмихнато личице, текстовото общуване става по-ведро, благодарение на тези малки забавни символи. Използвайки People edge, потребителите могат да избират и изпращат обикновени или анимирани емотикони директно от edge екрана, а получателите от своя страна също ще ги видят на своя People edge екран.

People edge предлага три различни начина за „сръчкване“ (poking): knocking, twinkling и petals fluttering, които по забавен начин могат да известят потребителя по различен повод.

Лесното използване и новите възможности за комуникация с най-близките приятели и семейството определено открояват Galaxy S6 edge+ на фона на множеството предложения на пазара.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо