Открийте ни и в

Общество

Паралелната програма на АСТ Фестивал тече с менторска програма и беседи

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Участниците в Match Point ще споделят преживяването и взаимодействието си на отворена среща

В рамките на тазгодишното издание на АСТ Фестивал за свободен театър за пръв път се реализира менторска програма за изпълнителски изкуства под надслов Match Point. След предварително отворена покана и селекция 3-ма млади професионалисти в областта на мениджмънта и продуцентството прекараха 3 АСТивни дни за споделяне на опит, знания, умения, емоции и контакти с 3-ма утвърдени мениджъри от средата. На 16-ти ноември от 15 ч. те ще споделят повече за своето преживяване и смислено взаимодействие.

Диалогът за проекта „Топлоцентрала“ за създаването на нов модел европейски център за съвременно изкуство в София през 2019 г. ще бъде продължен между 12-17 часа на 15 ноември. Френският институт ще бъде домакин на среща между членовете на Асоциация „Топлоцентрала“, представители на Столична община и Министерството на културата, местни културни оператори, граждани и специално поканени международни експерти от Германия, Швеция и Белгия. Заедно те ще продължат и подобрят демократичния и прозрачен процес на развитие на проект „Топлоцентрала“.

По покана на АСТ Фестивал артистичният директор на Института по приложно театрознание в Гийсен Проф. Хайнер Гьобелс гостува у нас, за да поведе дискусия за бъдещето на театъра и другите живи изкуства. Темата на срещата бе „Изследователска дейност или занаятчийски умения? За нуждата от ново начало в образованието в областта на сценичните изкуства“. В началото проф. Хайнер Гьобелс и модераторът на събитието Ида Даниел направиха  въведение в темата, след което разговорът премина в отворена дискусия върху понятията и въпросите, възникнали в хода на разговора.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 3 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Tехнологиипреди 4 седмици

Демонстрации на мини водородни коли пред НДК

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Културапреди 3 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Музикапреди 1 седмица

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 1 седмица

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 1 седмица

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 1 седмица

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 1 седмица

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Горещо