Открийте ни и в
Jesus Christ Superstar

Общество

Паралелната програма на АСТ Фестивал тече с менторска програма и беседи

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Участниците в Match Point ще споделят преживяването и взаимодействието си на отворена среща

В рамките на тазгодишното издание на АСТ Фестивал за свободен театър за пръв път се реализира менторска програма за изпълнителски изкуства под надслов Match Point. След предварително отворена покана и селекция 3-ма млади професионалисти в областта на мениджмънта и продуцентството прекараха 3 АСТивни дни за споделяне на опит, знания, умения, емоции и контакти с 3-ма утвърдени мениджъри от средата. На 16-ти ноември от 15 ч. те ще споделят повече за своето преживяване и смислено взаимодействие.

Диалогът за проекта „Топлоцентрала“ за създаването на нов модел европейски център за съвременно изкуство в София през 2019 г. ще бъде продължен между 12-17 часа на 15 ноември. Френският институт ще бъде домакин на среща между членовете на Асоциация „Топлоцентрала“, представители на Столична община и Министерството на културата, местни културни оператори, граждани и специално поканени международни експерти от Германия, Швеция и Белгия. Заедно те ще продължат и подобрят демократичния и прозрачен процес на развитие на проект „Топлоцентрала“.

По покана на АСТ Фестивал артистичният директор на Института по приложно театрознание в Гийсен Проф. Хайнер Гьобелс гостува у нас, за да поведе дискусия за бъдещето на театъра и другите живи изкуства. Темата на срещата бе „Изследователска дейност или занаятчийски умения? За нуждата от ново начало в образованието в областта на сценичните изкуства“. В началото проф. Хайнер Гьобелс и модераторът на събитието Ида Даниел направиха  въведение в темата, след което разговорът премина в отворена дискусия върху понятията и въпросите, възникнали в хода на разговора.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Музикапреди 6 часа

Sylvie Vartan даде начало на турнето си с впечатляващ концерт в Париж

Lifestyleпреди 6 часа

Орлин Павлов и Лорина Камбурова се включват в първата открита тренировка за Kaufland София Полумаратон

Обществопреди 6 часа

Вода София дава път на последните иновации в сектора

Кинопреди 7 часа

„Огненият пръстен: Революция“ в кината от този петък

Джазпреди 7 часа

A to JazZ Festival се завръща с осмо издание на 6, 7 и 8 юли

Обществопреди 7 часа

13 държави от Азия представят изкуството и културата си в София

Интервюпреди един ден

Режисьорът Живко Ботев: „„Исус Христос – суперзвезда“ е рок операта на всички времена.“

Културапреди един ден

Психотрилърът „Съучастие“, едно от върховите постижения на Иън Банкс!

Lifestyleпреди един ден

Топ гримьорът Джулия Ангелова обучава млади таланти

Културапреди един ден

„Училището за Добро и зло“ от Соман Чейнани за пръв път на български език

Горещо