Открийте ни и в
Solar Easter 2018

Общество

Партньорите в eMAG Marketplace се очаква да достигнат 2000 търговеца

MIKA

публикувано

на

Три години след старта на платформата Marketplace през 2014 г. в нея са регистрирани над 800 търговци, които предлагат повече от 370 хиляди продукта или около 85% от всички стоки, които могат да бъдат поръчани на eMAG.bg. Това позволява спектърът от предлагани продукти да бъде разширен в различни посоки и онлайн магазинът да предлага дори автомобили и сглобяеми къщи.

Marketplace ще става все по-голям

Целта е в края на годината броят на доставчиците да достигне цифрата 2000, а общият брой продукти да нахвърли 1 милион. Наред с това се очаква да се промени делът на поръчките към търговци-партньори – от около 1/3 в момента до над 50% в края на 2017-та година. Голям принос за това ще имат продуктите от все по-актуалните категории „Мода“, „Дом и градина“, „Спорт и свободно време“.

Равен старт за всеки

Принципите, залегнали в изграждането на платформата eMAG Marketplace, поощряват конкуренцията. Към платформата могат да се присъединят, както търговци с екип от едва един-двама служители, така и големи вериги, които вече разполагат с електронен магазин и разчитат на eMAG.bg като допълнителен канал за продажби. Платформата е еднакво достъпна за малки и големи фирми и дава равен старт на всеки търговец.

Стимул за по-качествен продажбен процес

Друг любопитен момент е, че сравнението на офертите не се извършва само на база цени. При сортирането при търсене по подразбиране по-напред се класират предложенията на търговци, които са получили по-висока оценка от клиентите. Това е и ключовото отличие на eMAG Marketplace от други подобни платформи.  Така се стимулира естествено и постоянно увеличаване на качеството на продажбения процес.

„Уникалността на eMAG Marketplace се крие в достъпността на използване на платформата. Всеки търговец, независимо от мащаба на неговия бизнес, може да започне продажби в eMAG.bg в рамките на няколко дни. Marketplace осигурява платформата и огромната потребителска база“, каза Огнян Лахчев, Marketplace manager в eMAG. „Нашата система спестява значителна начална инвестиция за изграждане на работещ електронен магазин и неговото маркетиране, която е твърде голяма за повечето търговци“, допълни той.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет
Обществопреди един ден

Пл. Александър Невски се превръща в старт и финал на първото по рода си градско бегаческо събитие на София с такъв мащаб

Кинопреди един ден

Филмът „И после светлина“ на Константин Божанов тръгва по кината

Музикапреди един ден

Alex & Vladi са първите изпълнители на Beat Nights LIVE

Lifestyleпреди един ден

Проучване на Samsung разкрива, че smart кухнята може да добави към стойността на къща

Музикапреди един ден

Хиляди пяха „Облаче ле бяло“ със Силви Вартан

EDMпреди един ден

Тийн сензацията MARCUS & MARTINUS представят нов албум

Културапреди един ден

Китай – събуждането на един гигант” от Хенри Полсън

Lifestyleпреди един ден

С ден на отворените врати Lidl откри магазин по нов модел

Обществопреди един ден

Хореографският дебют на Марион Дърова ще бъде представен в рамките на „Антистатик”

Класическапреди 4 дни

SUNRISE на Руперт Хубер от Tosca в Античния театър

No Banner to display

Горещо