Открийте ни и в

Събития

„Питър Пан“ и „Ян Бибиян“ канят на „Месец на детето“ в Театър „София“

MIKA

публикувано

на

На 31 май с детския мюзикъл „Питър Пан“ ще стартира „Месец на детето“ в Театър „София“.

1 юни – Международен ден на детето е веднъж в годината, но героите от детските постановки „Питър Пан“ и „Ян Бибиян“ правят празник за децата всеки път, когато ги гледат.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]YanBibian[/media-credit]

В „Месец на детето“ датите, на които можете да зарадвате децата с приказни емоции, са 31 май („Питър Пан“), 7 юни („Ян Бибиян“) и 14 юни („Питър Пан“).

На 31 май, веднага след  представлението, героите ще се преместят от сцената на театъра във фоайето, за да се снимат със своите почитатели и за да раздават автографи. Ще има и подаръци за децата.

За да запамети тези специални моменти, Театър „София“ покани детския фотограф Теодора Борисова от The Rainbow Photography.

Партньори на „Месеца на детето“ в Театър „София“ са Funtopia, Книжарници Сиела, АЛТА България, The Rainbow Photography.

„Питър Пан“

„Питър Пан“  е мюзикъл от известния британски композитор Пиърс Чатър Робинсън по известната творба на Джеймс Матю Бари. Представлението се играе на голяма сцена в Театър „София“. Режисьор е  Бисерка Колевска, сценограф Свила Величкова, хореограф Зорница Петрова, вокален педагог Росица Овчарова сценичен бой Емил Видев.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]PeterPan1[/media-credit]

В представлението участват актьорите  Антон Григоров, Йоанна Темелкова, Лора Мутишева, Мартин Гяуров, Николай Върбанов, Николай Димитров, Росен Белов, Симона Халачева, Юлиян Малинов, Юлиян Рачков, с участието на студенти от Театрален Колеж „Любен Гройс” (Александър Валериев, Валери Георгиев, Йово Панайотов, Николай Йорданов)

Зрителите попадат в  чудния свят на Питър Пан – момчето от приказната страна Невърленд, което отказва да порасне, кръстосва шпага с пиратите на злия капитан Хук, изживява лудата тръпка от летенето и магията на първата целувка. Мюзикълът на Театър „София“ завладява с красиви костюми, романтични дуели на пиратски кораб, мелодични песни и великолепни актьорски изпълнения.

„Ян Бибиян“

„Ян Бибиян“ (от Елин Пелин) е представление за деца, което се играе на голяма сцена в Театър „София“. Режисьор е Бисерка Колевска, сценограф Свила Величкова, хореограф Татяна Соколова,музика Василен Вълчанов. сценичен бой Емил Видев.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]YanBibian2[/media-credit]

В представлението участват актьорите Борис Георгиев, Николай Върбанов, Николай Димитров, Симона Халачева, Юли Малинов, Юлиян Рачков.

„Ян Бибиян“ е първият екшън в българската литература – неочаквани обрати,прескачане в друга реалност, необуздани танци на дяволи, омагьосани красавици, съвременна музика, летене. Това е приказка за палавото момче Ян Бибиян, което извършва много бели и за наказание попада при дяволите. Срещайки се с наистина страшните и зли дяволи и лукавия маг Мирилайлай в подземния свят , то преживява своя катарзис, пречиства се и излиза от приключението много  по-добър. Сьс своята свобода той връща щастието и на други омагьосани същества. Симпатичното палаво момче получава наказание за своите пакости и дяволии и спечелва сърцата на децата..

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Телевизияпреди 4 седмици

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Lifestyleпреди 4 седмици

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Музикапреди 3 седмици

Кygo & Whitney Houston: ‘Higher Love’

Горещо