Открийте ни и в

Lifestyle

Питър Фелсман ни учи да сме успешни

MIKA

публикувано

на

peterfelsmann-1-Как да бъдем щастливи и удовлетворени от себе си? Как да се чувстваме мотивирани, позитивни и енергични в ежедневието? Защо любовта към себе си и околните е основата на нашия потенциал? Как да бъдем обективни и толерантни в отношението към себе си и околните? Как да открием в себе си това, което ни прави най-успешни в личен и професионален план? Как да минем отвъд вътрешните граници и ограничения?
Това са само част от въпросите, които ще засегне предстоящият в София (17-20 октомври 2014) и Варна (24-27 октомври 2014) семинар Инсайт.
Инсайт е тридневен семинар, основаващ се на учене чрез преживяване, чиято цел е да отключи човешкия потенциал във всяка една насока – способността за реална преценка на ежедневните ситуации, изключваща сомообвинение и обвинение към околните, изграждането на самоувереност, по-висока себеоценка и доверие в себе си, себеуважение и толерантност към околните, умението за постигане на хармония със собствени цели и ценности, водещо до успех във всяка област от живота, способността за постигане на спокойствие и щастие в семейна и работна среда, умението за собствена мотивация и ентусиазъм за личностно и професионално развитие.
В света семинарите Инсайт съществуват от 36 години, а в България от повече от 20 години. През цялото това време хиляди хора са преминали през тази образователна система, която им е помогнала да трансформират живота си.

„Силата на Инсайт е в това, че семинарът успява да отключи човешкия потенциал – не само в материален аспект, но най-вече потенциала на човек да обича повече, да изпитва повече състрадание, приемане и доверие към себе си и другите. Когато сърцето и умът са в хармония, тогава сме щастливи и спокойни, ставаме по-добри хора.“,

споделя Росица Косачева, Директор на Инсайт в България.
Инсайт семинарите са образователна програма от 4 нива, създадена в САЩ. Първото ниво на програмата – Инсайт I (който ще се случи в София на 17-20 октомври и Варна на 24-27 октомври 2014 г.) е обучителен процес, основан на преживяванията и адресиран към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна, духовна.
Методите, които семинарът използва, са кратки лекции, упражнения по двойки, упражнения в малки и големи групи, творческа визуализация, ролеви игри, споделяне, въпроси и отговори и др.
Фасилитатор на Инсайт I ще бъде Питър Фелсман – едно от водещите имена в света в сферата на личностното и бизнес консултиране. Питър Фелсман има повече от 15 години опит във фасилитирането на личностни и професионални семинари и тренинги за разрешаване на конфликти. Фелсман има богат опит като консултант по подобряване на резултатите на редица успешни спортисти и атлети, съветвал е мениджмънта на десетки световни корпорации, сред които Microsoft, Ericsson, FANASA, PepsiCo, Nestle, бил е мотивационен консултант на редица знаменитости, между които футболната легенда
Марадона и отбора му – аржентинския „Бока Хуниорс“.
За повече информация:

Начало


https://www.facebook.com/pages/Insight-Seminari-Bulgaria/505175256246596?fref=ts
Линк към Фейсбук страниците на събитията:
https://www.facebook.com/events/707368886022876/
https://www.facebook.com/events/1457345061203479/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 2 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 2 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 2 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо