Открийте ни и в

Литература

Пиърс Браун, авторът на бестселъровата поредица „Червен изгрев“, пристига в София

MIKA

публикувано

на

Авторът на една от най-дискутираните и популярни фантастики на последните 10 години гостува в София на 26 април!

След като бестселъровата трилогия „Червен изгрев“ спечели наградата на Goodreads в категория „Най-добър фантастичен роман на годината“ в три поредни години и намери своя логичен завършек в бестселъра на New York Times „Утринна звезда“, Пиърс Браун или създателят на една от най-дискутираните фантастики на последното десетилетие пристига в София.

На 26 април 2018 г. небето над София ще бъде озарено от „Червен изгрев“, защото един от най-красивите и талантливи автори на Y&A и сценарист в Холивуд  долита в София за специална среща с всички Червени и Златни – феновете на света на Дароу!

Заповядайте от 19:00 ч. в клуб MAZE (ул. „Христо Белчев“ 1) на незабравимо марсианско парти! Демонстрирайте своята фенска принадлежност, запознайте се с любимия си автор и отпразнувайте изгряването на „Утринна звезда“.

Пиърс Браун успява да създаде една антиутопична вселена, която се превръща във впечатляваща аналогия на съвременния свят. Зашеметяващо добрият дебют на американския писател нарежда трилогията „Червен изгрев“ до поредицата „Игра на тронове“, а сюжетът ѝ я поставя по размах и мащабност до класики като „1984“ от Джордж Оруел и „Дюн“ на Франк Хърбърт.

Линк към ФБ събитието: https://www.facebook.com/events/196979760911682/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо