Открийте ни и в

Музика

Полет на удоволствието с BE FABULOUS with Grey Goose в Club Mascara

MIKA

публикувано

на

Парти поредицата ще ни пренесе в златната ера на разточителните купони във въздуха и секси стюардеси от 70-те, вдъхновена от Grey Goose

Дами и господа, добре дошли на борда на Club Mascara на 23 април! Затегнете коланите, излитаме! Тази събота, парти поредицата “BE FABULOUS” ще ви поднесе едно екстравагантно преживяване, вдъхновено от френската ултра премиум водка Grey Goose, златната ера на разточителните купони във въздуха и секси стюардеси от 70-те. Ще пресъздадем бохемската атмосфера от миналото, когато пътуването със самолет е било по-скоро развлечение за богатите, а на борда са се вихрели луди купони. Пригответе се за полет на удоволствието с танцовата постановка на Ана Койчева, оригиналните костюми на Донка Боева, музикалният микс от Dimo BG & Andrew BG и изненади от Grey Goose. Начало на партито 23:00 часа, вход 10 лева.

Ден преди това, уикенда ще започне с FRIDAY BLACK & WHITE Party. На 22 април ще звучат най-горещите и секси ‪hip-hop, ‪r’n’b & ‪house парчета, миксирани от DJ Gorro & Big D. Тук светлата и тъмната част на нощта се сливат в едно, черните, възбуждащи ритми се смесват с искрящи хаус бийтове, а блондинките и брюнетките се забавляват еднакво добре.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо