Открийте ни и в

Lifestyle

Поради съображения за сигурност сменят локацията на Balkan Fashion Week

MIKA

публикувано

на

Снимка Balkan Fashion Week 

Грандиозният форум на фешън индустрията ще дефилира на сцената на Рейнбоу Плаза от 11 до 14 май. Поради съображения за сигурност след поредицата от атентати в центъра на европейските столици през последните месеци, организаторите смениха локацията на събитието от открита сцена в центъра на столицата в една от най-популярните зали у нас.

Организаторите набират скорост и със социалната кампания на модния форум – подпомагане на млади дизайнери. С награда – парична стипендия на млад дизайнер, участник в “Балканска седмица на модата 2016”, се включи в инициативата Зонта клуб “Света София”, част от Зонта Интернешънъл.
Водещит на модната седмица са актьорът Николай Сотиров и топмоделът-мениджър на първата частна модна агенция у нас „High Level“ Христина Маркова.
Модната седмица ще представи дизайнерските постижения на творци от Балканите и на представители от фешън индустрията.
Четирите природни стихии – вода, въздух, огън и земя, ще господстват в дните на грандиозното събитие.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо