Открийте ни и в

Събития

Поредицата „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ се завръща за втори сезон по TLC

MIKA

публикувано

на

Хитовата поредица „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ се завръща за втори сезон на 6-и февруари, събота, от 21:00 ч. по TLC. Новите епизоди проследяват затрогващите истории на хора с различни медицински проблеми, които отчаяно се опитват да намерят любовта. Докато правят първите крачки в новите си връзки, за героите в поредицата става все по-трудно да пазят заболяването си в тайна. Изправени пред сложните обстоятелства, 12 души се опитват да балансират страха и неувереността си, като споделят тайната си с техния бъдещ партньор, надявайки се да открият истинската любов.

 

Сред героите във втория сезон на „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ са:

  • Мишел, административен асистент, която е загубила една пета от кожата на краката си и по-голямата част от стъпалата си вследствие на менингококова инфекция.
  • Клоуй, козметичка, която живее с алопеция или „гнездови косопад“ от 15 години и се сблъсква със сериозна неувереност по време на срещи.
  • Верона, административен асистент и гримьор, която претърпява операция, за да намали теглото си. Тя отслабва, но трябва да се справи с множеството излишна кожа по ръцете, талията и бедрата си.
  • Джеймс, аниматор на 3D модели, страдащ от повишено потоотделяне, който никога не е ходил на среща и не е имал връзка.
  • Ейми е медицинска сестра, която е диагностицирана с хирзутизъм, или хиперокосмяване, когато е още тийнейджър.
  • Аби, студентка с болест на Крон, която никога не е излизала на среща.

 

„За много хора разкриването на тяхната истинска същност е голям подвиг, защото всички страдаме от несигурност в различни отношения“, споделят продуцентите на предаването. „Поредицата „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ е категорично и вдъхновяващо напомняне, че всеки е достоен да бъде обичан“, допълват създателите.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо