Открийте ни и в

Събития

Поредицата „Престъплението, което ще се помни“ се завръща по ID Xtra с нов разтърсващ трети сезон

MIKA

публикувано

на

Престъплението, което ще се помни“ се завръща на екрана с трети сезон, изпълнен с най-провокативните реални случаи на убийства от 50-те и 60-те години на ХХ век. В новите епизоди ще видим истории за връзки с неочакван край, ужасни престъпления и обрати в разследването. ID Xtra ще въведе зрителите в мистериите на едни от най-загадъчните убийства от 5-и февруари от 22:00 ч.

A Crime To Remember Season 3 Marketing Shoot.

Първият епизод от новия трети сезон на „Престъпление, което ще се помни“ ни пренася в 1968 г., в градчето Гафни, Северна Каролина, където репортер получава мистериозно телефонно обаждане от убиец, който заплашва да убие отново. Похитителят въвлича полицията в налудничаво „търсене на съкровище“, а „наградата“ при всяко тяхно разкритие е мъртвото тяло на поредната жертва. Разследващите вече са открили три трупа и са в зловеща надпревара с времето и с безпощадния убиец, който се готви за следващото си убийство.

„Престъпление, което ще се помни“ разказва и за случай от 1937 г. в Ню Йорк, при който три модели жени са намерени мъртви. Историята включва религия, изкуство и лудост, преплетени в нездрава връзка между любов и мания за притежание. Тези и още поразителни реални истории очакват зрителите от 5-и февруари, от 22:00 ч., по ID Xtra.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо