Открийте ни и в

Lifestyle

Преди лятото в перфектна форма с ултразвуково стопяване на корема

MIKA

публикувано

на

UltraShape Power използва импулсен ултразвуков сигнал за разграждане на мастните клетки

UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура

Отпадъчните елементи от разрушените мастни клетки се обработват и изхвърлят от организма

UltraShape Power е един от най-успешните уреди в света за ултразвуково разграждане на мастни клетки, който вече може да бъде открит и в България сред професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология ATA DERMA – Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Апаратът използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област, при контролирана дълбочина. Импулсната енергия задейства не-термичен механичен ефект, който се насочва само към мастната тъкан. За разлика от класическата технология ултразвук, импулсната позволява контрол на температурата.

Най-често третираните участъци са тези, където се натрупват повече мазнини – корем, бедра, седалище. Фокусираният ултразвук с висока енергия въздейства до 1,5 см. в дълбочина, като може да бъде насочен точно към желания слой с подкожна мазнина. Притежава видео камера за проследяване и насочване, както и монитор за проследяване и ориентиране на интуитивно функциониращият потребителски интерфейс с интегриран клиничен протокол. При необходимост от оформяне на горната и долната част на корема, хълбоците и външната част на бедрата се използва U-SCULPT апликаторът, където мощността на фокусирания ултразвук е по-висока. UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура.

След процедурата с UltraShape Power се отделят триглицериди и отпадъчни елементи от разрушените мастни клетки, които се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма. Резултати от публикувани клинични проучвания показват, че освободените триглицериди не се натрупват в кръвта или черния дроб. Процесът се извършва без да се вреди по какъвто и да е начин на кожата, кръвоносните съдове, нервите или съединителната тъкан.

Резултатите показват, че при проведени три сесии, клиентите виждат средно намаляване на обиколката с 4 см. След като мастните клетки са унищожени и премахнати от зоната на третиране, резултатът се очаква да бъде дълготраен. Тази продължителност, разбира се, зависи и от здравословния начин на живот и хранене. Мастните клетки се изчистват от организма от 2 до 4 седмици. Намаляването на дебелината на нежелания слой се наблюдава в първите 14 до 28 дни след третирането.

Процедурата с UltraShape Power е абсолютно безболезнена и значително по-кратка и ефективна от други апарати за премахване на мазнините от тялото. Няма странични действия, възпаления или изтръпване, кожата е гладка, тялото оформено.

https://www.youtube.com/channel/UCn-iSFhiGgInLump_YeCCMA

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 3 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Tехнологиипреди 4 седмици

Демонстрации на мини водородни коли пред НДК

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Музикапреди 1 седмица

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 1 седмица

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 1 седмица

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 1 седмица

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 1 седмица

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Горещо