Открийте ни и в

Компании

Представители на Avon за първи път на корица на брошура

MIKA

публикувано

на

За първи път в България на корица на брошура на Avon застават не модели или известни личности, а Представители. 5 прекрасни дами, избрани с конкурс, участват в емоционална и забавна фотосесия, за да станат лицата на брошура 13, която стартира от есента. Освен на корицата, те присъстват и в самата брошура като представят по един продукт, който отговаря на характера и личността им.

Дамите за корицата са победители в конкурс, в който вземат участие над 400 представители – момичета и жени, мотивирани да покажат, че светът на Avon е вълнуващ и красив, общност от дами, които се подкрепят и постигат мечтите си заедно. Освен външния вид, критерий за оценка при подбора беше и периода, през който представителите са част от голямото семейство на Avon. Важно условие беше и чаровните дами да са от различни краища на България, с различна възраст и интереси. Обединяващо за всички тях е, че правят света по-красив със своите професионални съвети към клиентите си.

„За първи път в над 15 годишна история на Avon в Бългрия на корица на Avon застават нашите Представители – най-важните за компанията дами. Тяхната мотивация и позитивно отношение са причината Avon да бъде компанията, която прави живота на жените толкова добър и именно затова заслужават да се почувстват като принцесите, които са.“, споделя идеята зад вълнуващия проект Елизавета Коробченко, управляващ директор на Avon за регион Балкани.

Четири от избраните дами застават за първи път пред професионалния обектив, което направи изживяването им още по-вълнуващо. За да бъде процесът още по-уникален и да се почувстват още по-специални, за фотосесията в България пристигна и екипът на Avon от Полша, който работи по всички фотосесии за брошурите в европейските държави.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо