Открийте ни и в

Телевизия

Премиерната поредица „Мега влакове“ на Discovery Channel разкрива тайните на едни от най-големите влакови композиции в света

MIKA

публикувано

на

Навсякъде по света има влакове, които превозват необичайни товари. Някои спасяват отдалечени територии от икономическа изолация, други свързват две страни или народи, а трети се борят с природата и пресичат труднодостъпни терени. Много влакови композиции превозват опасни материали или транспортират стоки, които са от ключово значение за страните. Тези влакове имат огромно значение за ежедневието на хиляди хора. Discovery Channel ще разкаже за едни от най-ключовите влакове и транспортни линии в новата поредица „Мега влакове“ от 11-и февруари, сряда, от 19:00 ч.

Train driver in his locomotive.

Премиерното предаване ще представи влак, дълъг над 2,5 км., който се провира през дюните на мавританската пустиня, превозвайки над 22 000 тона желязна руда – най-важният източник на доходи в страната. Междувременно, в Канада, 45 товарни вагона прекосяват територия от 1000 км., която разделя градовете Принц Рупърт и Уитиър, Аляска, във всякакви метеорологични условия.

На противоположния край на света – в Австралия се намира Пърт, отдалечен град, който зависи от австралийската железопътна мрежа повече от всяко друго населено място в страната. Упоритите работници се трудят неуморно, за да поддържат постоянния поток на стоки, които прекосяват обширната и безпощадна пустинята до изолираното градче.

A train is passing on the rails in the desert, we see it coming face to us from the field beside.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо