Открийте ни и в

Кино

Продажбата на билети за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН започна!

MIKA

публикувано

на

Този петък започва обратното броене до настъпването на една нова ера. На 10 април стартира предварителната продажба на билети за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН и така се приближаваме още по-близо до премиерата на една от най-очакваните мегапродукции за годината.

Преди броени дни дебютира и видеото „зад кадър“ – „Близнаците“, в което Джос Уедън и екипа, ни разказват повече за двамата, нови ключови герои – близнаците Уанда и Пиетро Максимоф или по-известни като Алената вещица и Куиксилвър. В едни кадри ги виждаме редом до ОТМЪСТИТЕЛИТЕ, в други изправени срещу тях, колкото повече се приближаваме до премиерата, толкова по-противоречива изглежда тяхната роля. Идващи от въображаемата западноевропейска източно? държава Соковия (в която преди е имало щаб на ЩИТ, превзет по-късно от ХИДРА), близнаците не са почитатели на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ – даже напротив. „В ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН те ще покажат сили, каквито не сме виждали досега“ споделя известният Джос Уедън (сценарист и режисьор на филма). „Ще обърнат света на познатите ни герои с краката нагоре и ще ги накарат да се съмняват в себе си, което никак не е лесно.“ Уедън, който е привързан силно към Вселената на Марвел, не смята че ще обърка аудиторията, добавяйки още ключови герои. Даже напротив, за него така само може да подсили историята и да даде на феновете това, което искат – неверояно зрелищната и интригуваща продукция ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН.

Българските кино зрители ще имат привилегията да гледат ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, седмица преди премиерата му в САЩ. И колко повече приближава тази дата, толкова повече търпението им намалява, защото създателите на филма показват все повече и любопитни кадри от филма, без да обаче да разриват цялостаната картинка за това, което ни очаква. Но едно е сигурно – то ще е много зрелищно, изпълнено с много екшън и очаквани, и неочаквани обрати!

Купете своите билети от утре в големите кино вериги и се пригответе за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН – от 24 април в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо