Открийте ни и в

Lifestyle

Промоционални полети от София и Варна до Истанбул

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

За втора поредна година Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул на ексклузивна цена, стартираща от 99 евро с включени летищни такси и такса обслужване.

Промоцията на Turkish Airlines дава възможност на клиентите на авиокомпанията да посетят най-големия град в Турция – нейното икономическо, културно и историческо сърце, през периода 1 ноември 2017 г. – 31 март 2018 г. с билети, закупени от 10 октомври до 31 октомври 2017 г. В специалната най-ниска на пазара цена са включени всички данъци и основни и допълнителни такси, без скрити такси при резервация и плащане.

Благодарение на специалната оферта пътниците от България ще могат да посетят Истанбул по бизнес пътувания, на туристически трипове или да посрещнат там Новата 2018 година. Възползвайки се от ексклузивната тарифа от 99 евро за двупосочен самолетен билет Варна – Истанбул и 109 евро за двупосочен самолетен билет София – Истанбул, клиентите на Turkish Airlines ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията в икономична и в бизнес класа.

„Също като миналата година и тази предлагаме на нашите клиенти изключителна цена за двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Специалната оферта за този период от годината, през който се пътува активно по всякакви поводи, е доказателство за клиентски ориентираната ни политика – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Така предоставяме отлично обслужване на възможно най-добрите цени.“

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Музикапреди 4 седмици

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Lifestyleпреди 4 седмици

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Tехнологиипреди 4 седмици

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Tехнологиипреди 4 седмици

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Музикапреди 4 седмици

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

EDMпреди 3 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 3 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 3 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Горещо