Открийте ни и в

Общество

Публисис Груп България насърчава позитивната промяна

MIKA

публикувано

на

По повод своя 20-годишен юбилей Публисис Груп България, най-голямата комуникационна верига в страната, стартира необичаен проект. Чрез него хората имат възможност да изберат сфера, в която компанията да внесе положителна промяна през следващите 12 месеца.

Групата създаде онлайн платформа „Бъди част от промяната“ качена на адрес marc.bg. В нея може да се гласува до 10 октомври, 2015 г., за да се определи каузата, на която компанията ще помогне с това, което експертите й владеят най-добре – креативност и комуникации. Трите социални направления, от които може да се избира, са: подкрепа на младите българи в подготовката им за професионална реализация (кауза „Следващо поколение“), подпомагане създаването на живи граждански структури (кауза „Общество“) и стимулиране развитието на изкуството и културата в България (кауза „Изкуство и култура“).

„Инициативата е един от елементите, с който отбелязваме своя юбилей. Винаги сме били социално ангажирани, но сега даваме възможност на всички да гласуват за приоритетната посока, в която да работим през следващата година. Ще сме изключително щастливи, ако повече граждани се включат в проекта, защото вярваме, че всички ние заедно трябва и можем да създадем едно устойчиво и успешно общество.“ заяви г-н Николай Неделчев, Изпълнителен директор на Публисис Груп България.

Част от кампанията е и създаването на е-книга, озаглавена „20 години промяна“. Всеки гласувал в приложението ще може да я получи безплатно по e-mail. В книгата ще бъдат представени позитивните промени в няколко сфери от българското общество, включително изкуството и бизнеса.

Юбилеят на Публисис Груп България се отбелязва с поредица от инициативи, вдъхновяващи бизнеса за самооценка на корпоративната етика и отговорност към културната реалност в страната. Едно от знаковите събития е и изложбата „ОБРАЗ и ПОДОБИЕ“, която се превърна в своебразен портет на съвременното българско изкуство. Уникалният проект събра в Националната художествена галерия – Двореца, 77 автопортрета на знакови творци от различни школи и поколения. Изложбата ще гостува в следващите месеци и в други български и чуждестранни  градове, а активностите по повод годишнината на Групата ще продължат с още нестандартни дейности.

. . .

Публисис Груп България е най-голямата комуникационна верига в България, обединяваща осем специализирани звена (Publicis Consultants MSLGROUP, Publicis Sofia, Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, ZenithOptimedia, Publicis Dialog, Publicis Modem, HappyEnd), които работят в областта на връзките с обществеността, рекламата, медийното планиране, промоционален и събитиен маркетинг, интернет и дигитални решения, и производство на аудиовизуални продукти. Агенциите, част от Групата, са носители на множество престижни отличия и награди от национални и чуждестранни фестивали и конкурси в областта на комуникациите.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 4 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Културапреди 3 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 4 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Музикапреди 2 седмици

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 2 седмици

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 2 седмици

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 2 седмици

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Културапреди 2 седмици

Джулиън Хамилтън открива фестивалът „Етюди и приятели“

Горещо