Открийте ни и в

Общество

Първият български професионален театър от слепи актьори отново стартира на българска сцена

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Първият български професионанлен театър от слепи актьори и единствен в света театър за визуални изкуства създавани от незрящи, отново стартира на българска сцена! Трупата има нееднократно международно признание като антропологичен и културен феномен.

След триумфалното си завръщане от Русия, НЕВИЖДАН ТЕАТЪР започва редовни представления в новооткритата зала СитиМарк Арт Център на бул. „Янко Сакъзов“ 30 (бившето кино Левски). Собствениците на залата Теодора и Христо Кирови отвориха врати за театралното явление Невиждан театър.

Премиерното заглавие на тази сцена ще бъде световно известният светлинен спектакъл на трупата „Сянката на моята душа и ще стартира на 6 aприл от 19:30 ч. На събитиети ще присъстват Министъра на социалната политика Ивайло Калфин, звезди от музикалния бизнес и спорта като „Д 2“ , „Остава“, Юлия Берберян, Катерина, Емануела и Магдалена Малееви и други имена от българския елит. Билети могат да се закупят на касата на театъра и онлайн на tickets.bg.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо