Открийте ни и в

Събития

Радио ENERGY на живо от The Mall в месеца на любовта

MIKA

публикувано

на

Любимото радио на България за хитове от 90-те до днес-Радио ENERGY, мести своето студио, специално за празника на влюбените и ще предава на живо пред посетителите на The Mall в три поредни дни от петък (12-ти февруари) до неделя (14ти февруари).

 

Всички гости на развлекателния мол ще имат възможността да наблюдават на живо любимото си радио предаване- ENERGY REQUEST и да изпращат своите любовни послания с любими песни. Водещите на Радио ENERGY ще бъдат на линия всеки ден от 17:00 до 20:00 в Тhe Mall, за да изпълнят музикалните желания на всички, които искат да зарадват и поздравят с любима песен своите половинки и обичани хора, докато пазаруват.

 

В тези три дни Радио ENERGY, не само ще зарежда с празнично настроение и хубава музика, а и ще раздава страхотни празнични награди за феновете отправили своите музикални поздрави. Наградите ще включват и промоционални билети за двама за петото поредно издание на любимия концерт за денс музика от 90-те- “I love the 90’s”, който ще се проведе в София на 11 юни.

 

В деня на влюбените любовта е навсякъде с Радио ENERGY и The Mall!

 

Повече информация за събитието може да прочете на www.radioenergy.bg!

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо