Открийте ни и в

Lifestyle

Радио ENERGY удвоява заплатата ти

MIKA

публикувано

на

1ENERGY DOUBLE SALARY 2015

След като миналата година Ники от Велико Търново и Христина от София удвоиха месечните си приходите, а още 22 от най-верните фенове на музиката от 90-те до днес спечелиха по 50 лева, радио ENERGY реши отново да даде шанс на някой да подобри значително семейния бюджет.

От 23 февруари, в продължение на 6 седмици, всеки ще има възможност да се включи във втория сезон на играта „Радио ENERGY удвоява заплатата ти“. Единственото, което трябва да направите е да слушате всеки понеделник любимата си радиостанция точно в 8:05, когато в ефир ще бъдат обявени две песни и те ще са седмичният ключ към забогатяване. Всеки ден, от понеделник до петък, когато чуят една от тези две песни, слушателите трябва да се обадят на ефирния телефон. Този, който е най-бърз и се свърже пръв автоматично печели 50 лева. Ако пък сред слушателите има някой, който успее да чуе и двете печеливши песни една след друга, той трябва да се обади и ако отново е пръв, печели от Радио ENERGY сума равна на нетната му месечна заплата!

Пълните правила на играта „Радио ENERGY удвоява заплата ти“ и детайли може да прочетете на www.radioenergy.bg! Успех!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо