Открийте ни и в
Exit Festival

Общество

Раздават престижните статуетки VIP Business Awards 2016 на 24 март

MIKA

публикувано

на

снимка: In Life

Второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще се състои на 24 март от 20 ч. в хотел Хилтън.

По време на официалната церемония, която инициира стипендии за отличници в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България, ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас.
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието, като през 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи. Учебно-тренировъчно предприятие/фирма, виртуално предприятие, виртуален бизнес) е виртуална компания, която е управлявана като реален бизнес, изпълнявайки процедурите, предлагайки продуктите и услугите на една истинска фирма.
Всяка учебно-тренировъчна фирма търгува с други тренировъчни предприятия, следвайки търговските бизнес процедури в международната икономическа среда на тренировъчните предприятия.
Целта на учебно-тренировъчните фирми е да се подобри подготовката на бъдещите мениджъри, като се доближи до истинските условия на работа. Прилага се интегрирано обучение по икономика, компютърни умения, бизнес администрация, роден и чужд език.
Всяка година повече 4000 младежи се подготвят в над 250 тренировъчни фирми у нас и голяма част намират работа още преди да са завършили.
Тези награди поощряват устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Партньори на ВИП Комюникейшън са Българската Търговско-промишлена Палата, Българо – румънската търговско-промишлена палата, Пловдивската Търговско-промишлена палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други.
Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2016, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието и на браншовите организации.
Те ще предоставят своите номинации до 01.02.2016 г.
В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категориите: Корпоративна и социална отговорност,
Нов проспериращ бизнес, Опазване на околната среда, Млад предприемач, Нов иновативен продукт/услуга, Устойчиво развитие на бизнеса, Най-добри клиентски практики, Бизнес практики с благотворителни инициативи, Международно признание, Ивестиции и иновации в бизнеса и Цялостен принос.
Агенцията инициира и реализира петте издания на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards.
ПР-агенцията е организатор и на други престижни събития като Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди и наградите за луксозни брандове LIFESTYLE AWARDS.
Призьори от церемониите на PR-агенция VIP Communication са – МАКСКОМ, РОЗА ИМПЕКС, РЕФАН, ОЛИНЕЗА, БЛЕК СИЙ ИНВЕСТМЪНТ, Енергоремонт Холдинг, БОРД, БИГЛА 3, ШАРЛОПОВ ГРУП, курорт ПАМПОРОВО АД, курорт РУСАЛКА, Арт Е Строй, Джи Пи Груп, Perfekt Group, ДИГЕСТА КОНСУЛТ, Старосел Инвест, Каламарис груп, МЕТАТРОН, Katarzina Estate, МЕДИДЕРМА, GOLD COLLAGEN, Ники Ротор Авиейшън. Както и болниците ТОКУДА, АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, Онкологична болница, Медика – Албена, БОЛНИЦА САМОКОВ, дентална верига Д-Р ЖОРЖЕС, клиники ЕО ДЕНТ и други. Също и СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ПЛОВДИВ, БАНСКО, ИВАНОВО, ЧЕЛОПЕЧ, МИРКОВО и други.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 1 седмица

Боя за коса – как да направим правилен избор

Lifestyleпреди 1 седмица

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио

Tехнологиипреди 1 седмица

VIVACOM дава поле за изява на ученици в официалните си профили в социалните мрежи

Tехнологиипреди 1 седмица

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили – на едно изложение

Tехнологиипреди 1 седмица

Huawei обявява празнична сервизна кампания по случай деня на влюбените 14 февруари

Lifestyleпреди 1 седмица

Тайната на годежния пръстен

Tехнологиипреди 1 седмица

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване

Tехнологиипреди 1 седмица

Актуализирането до Android 10 ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА НЯКОИ SONY СМАРТФОНИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Мимо Гарсия коментира последните скандали между родители и учители

Горещо