Открийте ни и в

Музика

„Различни, но заедно“ за 10 пореден път раздава почетните знаци „Сърцето на София“

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

На 24 април 2018 г. по инициатива на Арт Център „Карнолски“ ще се проведе концертът „Различни, но заедно“, който вече десет години дава възможност на деца от различни етноси и социални групи да представят своите таланти на сцената.

В залата на Руския културно информационен център, освен богатата музикална и танцова програма, се раздават почетните знаци „Сърцето на София“и „Сърцето на България“за личности и организации с изключителен принос към децата на България.

„Различни, но заедно“се реализира под патронажа на кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова и се oсъществява с подкрепата на Министерството на образованието и науката, Столична община, Синдиката на българските учители, Регионалния инспекторат по образование – град София, Дирекция “Образование” към Столична община, Община “Оборище” и БМЧК.

Концертът „Различни, но заедно“ можете да гледате от 19.30 на 24 април в Руския културно-информационен център.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо