Открийте ни и в

Tехнологии

Расте броят на приложенията за Samsung Gear S2

MIKA

публикувано

на

снимка:PR

Samsung продължи да демонстрира лидерската си позиция на пазара на носими устройства с умния часовник Gear S2, който предлага върховно преживяване със своя иновативен дизайн, богат избор от приложения и функции. Още от пускането му на пазара през септември 2015 г., броят на приложенията, които са разработени за кръглия дизайн и потребителския интерфейс на Gear S2, се е увеличил над 4 пъти. Собствениците на Gear S2 могат да управляват всекидневието си само с едно движение на китката, за наистина свързано преживяване с Интернет и достъп до някои от най-популярните приложения за пътуване, фитнес и управление на всекидневните задачи.

„Samsung се вслушва във своите клиенти и създава продукти, които отговарят на техните нужди. От въртящата се рамка до широкия набор от приложения, ние даваме на потребителите възможността да персонализират своите устройства и да ги използват по начина, по които те искат“, каза ЙонгхиЛий, изпълнителен вицепрезидент Global Marketing, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Сред популярните приложения за Samsung Gear S2са следните примери.

  • Уникални и стилни теми на часовника: компанията е работила съвместно с водещите дизайнериЖан-Мишел Баския, Jeremyville и Бъртън Морис, за да осигури на потребителите дори по-голямавъзможност за персонализация на Gear S2. Новите теми ще бъдат добавени към вече добре познати варианти като „Snoopy“ и темите ArtCollaboratedWatchFace, създадени от американския художник КийтХаринг.
  • Удобство в движение: без значение дали потребителите пътуват по въздух или земя, те могат да се наслаждават на удобен начин за пътуване без да се притесняват за детайлите свързани с транспорта. Новото приложение на Uber позволява на потребителите да организират транспорт от мястото, на което се намират и да платят за него без дори да изваждат портфейла си. Клиентите на авиокомпаниите Iberiaи KLM могат лесно да проверят графика на полетите, да се чекират предварително и бързо да се настанят на самолета.
  • Фитнес: Gear S2 е снабден с приложения, които правят лесно за потребителите да поддържат здравословен начин на живот. Благодарение на вградените сензори и гласови команди, функцията S-Health помага на потребителите да постигнат своите фитнес цели. Умният часовник има отделно приложение и за любителите на голфа, без значение дали те са начинаещи или напреднали. Приложението GolfNavi, което е безплатно за Gear S2, се грижи за всичко – от измерване на разстоянието до дупката през водене на резултата до намиране на най-близкото игрище за голф.
  • Забавление:моделът идва с популярната игра BubbleBash, която се управлява от въртящата се рамка на Gear S2, с която потребителите могат да пукат балони и да се разтоварят по време на напрегнатия ден.

Samsung Gear S2 демонстрира желанието на марката да си сътрудничи с разработчици и партньори, за да разшири своята екосистема от носими устройства и по този начин да даде на потребителите по-удобно и персонализирано преживяване.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“706″]Samsung Gear S2_4[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо