Открийте ни и в

Музика

Ревю със специален UNPLUGGED концерт

MIKA

публикувано

на

Седмица преди това в акустичен LIVE ще можете да чуете и фламенко фуриите Banda Del Padre

От този месец в София вече има място, където можете да чуете любимите си артисти в един изключителен акустичен формат – unplugged!

Атмосферата е много по-различна, тъй като артистите, които сме свикнали да виждаме на голяма сцена, ще бъдат на една ръка разстояние от публиката и ще пресъздадат любимите ни парчета в непринудена обстановка и по съвсем различен начин – в акустичен аранжимент!

„Идеята ни е да превърнем unplugged концертите в съществена част от музикалния живот в България” – заявяват организаторите и подготвят още интересни събития.

Първата група, която открие Unplugged сезона са фламенко фуриите Banda Del Padre. Музикантите са добре познати на фестивалната публика по света и у нас, а уникалният им стил, който съчетава латино ритми с традиционен балкански фолклор не може да ви остави безразлични! Представете си всичко това в акустичен вариант и не пропускайте да ги чуете на 13 декември 2014 г. в Bridge Bar.

Banda Del Padre (1)

А седмица след това, на 20 декември 2014, любимата на няколко поколения пънк, ню-уейв група Ревю ще превземе сцената с невероятен акустичен LIVE! Васил Гюров, Деян Драгиев-Даката, Кристина Серафимова и Весo (Мерудия) са подготвили завладяващи акустични версии на някои от любимите ни парчета, така че не пропускайте да ги чуете на живо!

 „Различното в този концерт на Ревю е именно формата, в който феновете им ще ги срещнат – без дистанция, в приятелска атмосфера, озвучена от любимите на всички ни песни на групата, но в Unplugged аранжимент” – споделят още организаторите! Мястото отново е Bridge Bar.

Review

И понеже идеята е Unplugged LIVE концертите да се превърнат в традиция, можете да споделите с организаторите кои артисти бихте искали да чуете през следващите месеци в клуба! А на всеки от концертите ще можете да спечелите и билети за следващия!

13.12.2014 – Banda Del Padre

20.12.2014 – Ревю

Bridge bar, бул. България 2 /под Моста на влюбените, НДК/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 1 седмица

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 1 седмица

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 1 седмица

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 1 седмица

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 1 седмица

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 1 седмица

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 1 седмица

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо