Открийте ни и в

Музика

Родна спийд метъл група ще свири на THRASHING MANIA XVIII с MEMORAIN

MIKA

публикувано

на

ThrashingMania18

Софийската хеви/спийд метъл група BLADE MASTER ще открие концерта на MEMORAIN в София на 16 март 2015г. Бандата е създадена през 2014г. и се състои от Иво Йордакиев (вокали и бас), Александър Собаджиев (китари) и Александър Колев (ударни). Концертът на двете групи ще се състои в клуб „Три Уши”. Начало: 20ч.

Концертът е посветен на паметта на Ники Николов – Адамса, който почина на 16 септември 2014г.

MEMORAIN са гръцка траш метъл банда, в която са свирили едни от най-големите изпълнители в жанра. Трашърите са известни с това, че в два от студийните им проекти участват  Nick Menza (ex-MEGADETH), Steve DiGiorgio (SADUS, TESTAMENT), Chris Valagao (ZIMMERS HOLE), Ralph Santolla (ex-DEICIDE), Tim Ripper Owens (ex-JUDAS PRIEST, ex-ICED EARTH), Dave Ellefson (MEGADETH), James Murphy (ex-TESTAMENT, ex- OBITUARY, ex-DEATH), Jeff Waters (ANNIHILATOR) и Gene Hoglan (DARK ANGEL, TESTAMENT).

MEMORAIN са създадени през 1999г. от гръцкия китарист Ilias Papadakis. Групата има 6 дългосвирещи албума. Музиката на MEMORAIN е силно повлияна от MEGADETH, ANNIHILATOR и TESTAMENT.

Билетите ще се продават ексклузивно на входа на клуба. Цената им е 7 лв.

Организатори: ICreative Events

Фейсбук събитие – https://www.facebook.com/events/794499130605909

Видеоклип на MEMORAIN – https://www.youtube.com/watch?v=0UDeG-XVNck

Фейсбук страница на BLADE MASTER: https://www.facebook.com/pages/Blade-Master/637809462938917

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо